ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Παναθηναϊκός: Γκολ της αγωνιστικής η έμπνευση του Παλάσιος κόντρα στο Βόλο (Pic))

Η πανέμορφη ενέργεια και το τελείωμα του Σεμπαστιάν Παλάσιος, στάθηκαν ικανά να του χαρίσουν το βραβείο για το καλύτερο γκολ της 10ης αγωνιστικής.

Παναθηναϊκός: Γκολ της αγωνιστικής η έμπνευση του Παλάσιος κόντρα στο Βόλο (Pic))

Ο Σεμπάστιαν Παλάσιος άνοιξε το δρόμο στο Πανθεσσαλικό με δύο τέρματα, ώστε να φύγει νικητής από το γήπεδο κόντρα στο Βόλο με το ευρύ 5-1.

Το πρώτο από τα δύο τέρματα που σημείωσε ο Αργεντινός εξτρέμ, στάθηκαν ικανά για να του χαρίσουν το βραβείο με το καλύτερο γκολ της 10ης αγωνιστικής για το πρωτάθλημα της Super League.

Όπως γνωστοποίησε η διοργανώτρια αρχή του πρωταθλήματος, ο Αργεντινός πήρε το 38,43% των ψήφων, ενώ άφησε στη δεύτερη θέση τον Μιγιάτ Γκατσίνοβιτς που έλαβε 36,42%.

Τρελός, κακό παιδί, αλλά παικταράς: Ο killer- γκολτζής που ήταν ο μεγαλύτερος καημός του καπετάνιου
Τρελός, κακό παιδί, αλλά παικταράς: Ο killer- γκολτζής που ήταν ο μεγαλύτερος καημός του καπετάνιου 97.511 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.