ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Επικαιρότητα

Δολοφονία 17χρονου στη Μάνδρα: Ομολόγησε ο 14χρονος αδερφός του – «Τον σκότωσα κατά λάθος»

Ο 14χρονος οδηγήθηκε στο σημείο της δολοφονίας, προκειμένου να υποδείξει το σημείο που πέταξε το όπλο!

Δολοφονία 17χρονου στη Μάνδρα: Ομολόγησε ο 14χρονος αδερφός του - «Τον σκότωσα κατά λάθος»

Τραγικές διαστάσεις λαμβάνει η υπόθεση της δολοφονίας του 17χρονου αγοριού στην περιοχή της Μάνδρας, το οποίο βρέθηκε νεκρό με σφαίρα στο κεφάλι.

Ο 14χρονος αδερφός του ομολόγησε ότι σκότωσε τον 17χρονο κατά λάθος, επιβεβαιώνοντας, ουσιαστικά, τις υποψίες των αστυνομικών, που τον αναζήτησαν αμέσως μετά τον εντοπισμό του άψυχου σώματος.

Ο 14χρονος είπε προφορικά στο κλιμάκιο του ανθρωποκτονιών που είχε μεταβεί στη Μάνδρα ότι αυτός σκότωσε τον αδερφό του. Αυτή την ώρα πηγαίνει στο σημείο για αναπαράσταση.

Δημοσκόπηση που ανατρέπει τα πάντα: Το χειρότερο σενάριο για τη Νέα Δημοκρατία!
Δημοσκόπηση που ανατρέπει τα πάντα: Το χειρότερο σενάριο για τη Νέα Δημοκρατία! 2.569 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Δείτε φωτογραφία από το σημείο:

Μετά την αναπαράσταση θα υπάρξει η επίσημη κατάθεση που θα λέει και τους λόγους που οδηγήθηκε στο έγκλημα.

Η δερμάτινη θήκη που βρέθηκε στη στάνη και οι σημερινές έρευνες των ανδρών του ανθρωποκτονιών στη στάνη, «λύγισαν» τον 14χρονο.

Μέχρι στιγμής δεν έχει γίνει γνωστό τι κατέθεσε για το όπλο που στέρησε την ζωή του αδερφού του, καθώς σύμφωνα με την κατάθεση του πατέρα του δεν υπήρχαν όπλα στο σπίτι.

Πηγή: skai.gr

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.