ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Web TV

Ρόγκα: «Μου αρέσει που βρίσκομαι στον Παναθηναϊκό – Δηλώνω οπαδός της ομάδας και την Κυριακή θα είμαι στη Λεωφόρο»!

Καλεσμένη του Panathinaikos24TV, ήταν η λίμπερο της ομάδας βόλεϊ γυναικών, Πέννυ Ρόγκα και αναφέρθηκε στην παρουσία της στην ομάδα, ανέλυσε τα αγωνιστικά δεδομένα της φετινής σεζόν και αποκάλυψε πως την Κυριακή θα βρεθεί στο «Απ. Νικολαΐδης» για να υποστηρίξει το σύνολο του Ιβάν Γιοβάνοβιτς.

Ρόγκα: «Μου αρέσει που βρίσκομαι στον Παναθηναϊκό - Δηλώνω οπαδός της ομάδας και την Κυριακή θα είμαι στη Λεωφόρο»!

Στο αθλητικό μαγκαζίνο του Panathinaikos24TV, φιλοξενήθηκε η λίμπερο της ομάδας βόλεϊ γυναικών, Πέννυ Ρόγκα, η οποία και μίλησε για όλα.

Η έμπειρη λίμπερο σχολίασε τις πρόσφατες εμφανίσεις στα ντέρμπι με ΠΑΟΚ και Ολυμπιακό, ανέλυσε τα αγωνιστικά δεδομένα και τους στόχους της νέας σεζόν, ενώ έβαλε και μια ποδοσφαιρική πινελιά… αποκαλύπτοντας πως το βράδυ της Κυριακής, θα βρεθεί στο «Απ. Νικολαΐδης» για να στηρίξει την ποδοσφαιρική ομάδα στο ντέρμπι κόντρα στον «αιώνιο» αντίπαλο.

Αναλυτικά όσα είπε στο Panathinaikos24TV:

Για την εικόνα της ομάδας και τη νίκη κόντρα στον Ολυμπιακό: 

«Περιμέναμε κάπως διαφορετικά την ατμόσφαιρα στο ντέρμπι με τον Ολυμπιακό, αλλά γνωρίζουμε πως η ποδοσφαιρική ομάδα έχει μια πάρα πολύ καλή πορεία και έπρεπε να στηριχθεί. Το μόνο που θέλαμε ήταν να κερδίσουμε και να κάνουμε χαρούμενο τον κόσμο μας. Θέλαμε να τους δώσουμε μια επιπλέον χαρά». 

Για τα συνεχόμενα ντέρμπι που έχουν δώσει πρώτα με ΠΑΟΚ και μετά με Ολυμπιακό:

«Η πρεμιέρα και κάθε πρεμιέρα σε τέτοιο επίπεδο, είναι δύσκολη και κρύβει παγίδες και κινδύνους. Εμένα με στεναχώρησε ο τρόπος που χάθηκε το ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ. Ήταν σαν να «αυτοκτονήσαμε». Ήμασταν καλές και μπορούσαμε να το πάρουμε με «καθαρό» σκορ. Όμως από την άλλη, η ήττα από τον ΠΑΟΚ μας πείσμωσε, μας αφύπνισε και ήταν ένας από τους λόγους που νικήσαμε εμφατικά τον Ολυμπιακό».

Για τους στόχους και αν μπορούν να επαναλάβουν το περσινό νταμπλ:

«Προφανώς και μπορούμε. Μιλάμε για τον Παναθηναϊκό και είναι στο χέρι μας να διατηρήσουμε τα κεκτημένα. Το πρωτάθλημα δεν θα είναι εύκολο και αυτό το δείχνουν οι αμφίρροποι αγώνες. Έτσι θα πάει φέτος το πρωτάθλημα».

Για το επίπεδο της ομάδας σε αντίθεση με την περσινή σεζόν: 

«Φυσικά και είναι αναβαθμισμένο. Έχουν γίνει ποιοτικές προσθήκες και σιγά σιγά θέτονται οι βάσεις για κάτι πολύ όμορφο και στο τέλος ελπίζω να είμαστε εμείς οι νικήτριες».

Για το επόμενο ματς που αντιμετωπίζουν τον ΑΟ Θήρας: 

«Είναι καλή και ποιοτική ομάδα και πρέπει να δείξουμε μεγάλη προσοχή. Είδαμε πως έβαλε αρκετά δύσκολα στην ΑΕΚ και επειδή πρόκειται για ένα αξιόμαχο σύνολο, θέλουμε να είμαστε προετοιμασμένες κατάλληλα. Η εμβόλιμη αγωνιστική δεν μας άφησε πολλά περιθώρια προπόνησης, αλλά θα πάμε για το αποτέλεσμα».

Για την μαχητικότητά της και την παρουσία της στον Παναθηναϊκό:

«Γουστάρω πολύ αυτό που κάνω, αλλιώς στα 35 μου χρόνια δεν θα βρισκόμουν εδώ και να παίζω ακόμα. Γουστάρω την ομάδα. Δηλώνω φανατική Παναθηναϊκός. Δυστυχώς λόγω αυξημένου αγωνιστικού προγράμματος δεν μπορώ να παρακολουθώ όσο θα ήθελα τα υπόλοιπα αθλήματα, αλλά ο Παναθηναϊκός για μένα είναι η ομάδα που με ανέδειξε, η ομάδα είναι η μισή μου καριέρα και την αγαπάω».

Για το συναίσθημα της κατάμεστης Λεωφόρου και την ατμόσφαιρα που δημιουργεί ο κόσμος του Παναθηναϊκού:

«Ανατρίχιασα την τελευταία φορά που βρέθηκα εκεί και μας αποθέωνε ο κόσμος λόγω της κατάκτησης των τίτλων. Η αποθέωση ήταν σαν δικαίωση για εμάς και εύχομαι να το ζήσω και φέτος. Η θύρα 13 είναι αυτό που δεν μπορεί να καταλάβει κάποιος αν δε το ζήσει. Ο Παναθηναϊκός και ο κόσμος του είναι τόσο κοντά σε όλα τα τμήματα που δεν ξέρει που να πρωτοπάει».

Για το αγαπημένο της σύνθημα: «Φυσικά και χωρίς αμφιβολία το «χόρτο μαγικό». Τι να λέμε τώρα»!

Για το μέλλον της στο βόλεϊ: «Για την ώρα δεν το σκέφτομαι αυτό. Ζω το τώρα. Σκέφτομαι το τώρα και ευχαριστιέμαι την κάθε στιγμή γιατί είναι μοναδική. Για το μετά έχουμε χρόνο. Να έχουμε όλοι και όλες την υγεία μας και το βόλεϊ είναι κάτι που με γεμίζει».

Για το ντέρμπι της Κυριακής και αν βρεθεί στο γήπεδο: «Φυσικά και θα είμαι εκεί. Θέλω να είμαι εκεί και να στηρίξω την ποδοσφαιρική ομάδα ου σιγά σιγά αναγεννιέται. Το ποδοσφαιρικό τμήμα είναι ο οδηγός».

Για την Ευρώπη και την παρουσία του Παναθηναϊκού: «Η κλήρωση δεν ήταν ευνοϊκή για εμάς. Κληρωθήκαμε με δυνατό αντίπαλο. Αλλά θα κάνουμε το καλύτερο δυνατό για την Ευρώπη και θέλουμε το κάτι παραπάνω. Θέλουμε να αρχίσει να φαίνεται και πάλι ο Παναθηναϊκός, όπως στο παρελθόν. Γιατί η περσινή σεζόν είναι αλήθεια πως είχαμε και την ατυχία με τα κρούσματα και θέλουμε φέτος να πάμε πιο μακριά»!

Δείτε την εκπομπή του Panathinaikos24TV και ακούστε όσα δήλωσε η Ρόγκα από το 28:00 και μετά:

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ