Ερασιτέχνης

Στο «τριφύλλι» ο Παναγιώτης Μπελτσίδης

Στο «τριφύλλι» ο Παναγιώτης Μπελτσίδης

Η ανακοίνωση του Ερασιτέχνη Παναθηναϊκού για την απόκτηση του ποδοσφαιριστή στο ποδόσφαιρο Σάλας.

Αναλυτικά η ανακοίνωση του Ερασιτέχνη Παναθηναϊκού:

«Ο Παναθηναϊκός Αθλητικός Όμιλος ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας του με τον Παναγιώτη Μπελτσίδη για το τμήμα ποδοσφαίρου σάλας για την αγωνιστική σεζόν 2022-2023.

Ο 25χρονος γκολκίπερ αναμένεται να ενισχύσει σημαντικά τον Παναθηναϊκό κάτω από τα γκολπόστ και θα αποτελέσει ένα βασικό όπλο στη μάχη για την άνοδο στη μεγάλη κατηγορία.

Πρόκειται για έναν πορτιέρο που από το 2015 αγωνιζόταν στην ομάδα του Υπερίωνα ενώ την επόμενη χρονιά πήρε μεταγραφή για την ΑΕΚ. Την σεζόν 2019-2020 έπαιζε στον Ηνίοχο και αποκτήθηκε από  το «τριφύλλι» από την ομάδα της Αθήνας 90΄

Σε δήλωση του στο www.pao1908.com ο Παναγιώτης Μπελτσίδης ανέφερε «Ξεκινάμε όλοι μαζί μια νέα προσπάθεια και σίγουρα όσοι είμαστε στην ομάδα του Παναθηναϊκού σε αυτή την εκκίνηση της είμαστε χαρούμενοι.

Νομίζω ότι δεν είναι ώρα να πούμε πολλά λόγια, θα πρέπει να δουλέψουμε πολύ και να εκπροσωπήσαμε άξια τη φανέλα που φοράμε και την ιστορία που κουβαλάει».

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

Ακολούθησε το στο Google News
Exit mobile version