ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Επικαιρότητα

Αφέθηκε ελεύθερη η «γιατρός των επωνύμων» – Είχε συλληφθεί για παράνομη χορήγηση σκευασμάτων

Αφέθηκε ελεύθερη η «γιατρός των επωνύμων», η οποία συνελήφθη πριν από λίγα 24ωρα.

Αφέθηκε ελεύθερη η «γιατρός των επωνύμων» – Είχε συλληφθεί για παράνομη χορήγηση σκευασμάτων

Αφέθηκε ελεύθερη η «γιατρός των επωνύμων», η οποία συνελήφθη πριν από λίγα 24ωρα από τους άνδρες της οικονομικής Αστυνομίας για χορήγηση σκευασμάτων ντόπινγκ και άλλων μη εγκεκριμένων θεραπειών σε αθλητές καθώς και απάτη εις βάρος του ΕΟΠΥΥ.

Σύμφωνα με όσα προκύπτουν η 48χρονη αφέθηκε ελεύθερη χωρίς περιοριστικούς όρους.

Η εν λόγω γυναίκα είχε στο προφίλ της πληθώρα βίντεο με αθλητές, μοντέλα και influencers, τους οποίους είχε ως πελάτες. Μάλιστα, ο μπασκετμπολίστας Ντίνος Μήτογλου την είχε μηνύσει, μετά το «πάγωμα» της καριέρας του.

Δημοσκοπικές εκπλήξεις: Το χειρότερο σενάριο για τη ΝΔ στις Ευρωεκλογές
Δημοσκοπικές εκπλήξεις: Το χειρότερο σενάριο για τη ΝΔ στις Ευρωεκλογές 6.360 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Πηγή: Tlife.gr

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.