ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Παναθηναϊκός: Τα πλάνα του Γιοβάνοβιτς για Ολυμπιακό

Ολοκληρώνεται η προετοιμασία του Παναθηναϊκού για το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό την Κυριακή στη Λεωφόρο.

Παναθηναϊκός: Τα πλάνα του Γιοβάνοβιτς για Ολυμπιακό

Ολοκληρώνεται η προετοιμασία του Παναθηναϊκού για το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό την Κυριακή στη Λεωφόρο.

Οι πράσινοι θα προπονηθούν σήμερα στο Κορωπί και στη συνέχεια θα ανακοινωθεί η αποστολή από τον Ιβάν Γιοβάνοβιτς για το αυριανό παιχνίδι με τους ερυθρόλευκους.

«Έγινε λάθος στην εγχείρηση, τον… διέλυσαν!»: To 8άρι-κομπιούτερ που θα άλλαζε τον Παναθηναϊκό χάθηκε σε μια μέρα
«Έγινε λάθος στην εγχείρηση, τον… διέλυσαν!»: To 8άρι-κομπιούτερ που θα άλλαζε τον Παναθηναϊκό χάθηκε σε μια μέρα 70.382 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Ο Σέρβος προπονητής έχει δουλέψει πολύ αυτές τις ημέρες με τους παίκτες του για το μεγάλο ματς και έχει ρίξει το βάρος τόσο στο τακτικό κομμάτι, όσο και στο πνευματικό. Άπαντες είναι προετοιμασμένοι για ένα μεγάλο παιχνίδι και ο στόχος είναι η ομάδα να κάνει ό, τι πρέπει για να φτάσει στον στόχο που δεν είναι άλλος από τη νέα νίκη και τη διατήρηση στο απόλυτο.

Σε επίπεδο ενδεκάδας, όλα δείχνουν ότι δύσκολα θα γίνουν αλλαγές. Ο Μπρινιόλι θα είναι κάτω από τα δοκάρια, δεξιά ο Σάντσες, αριστερά ο Χουάνκαρ και στόπερ οι Μάγκνουσον, Σένκεφελντ. Στα χαφ θα παίξουν οι Ρούμπεν, Τσέριν, Μπερνάρ. Δεξιά θα είναι ο Παλάσιος, αριστερά ο Βέρμπιτς και στην κορυφή της επίθεσης θα συνεχίσει ο Σπόραρ.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

loading...