ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

«Καθάρισαν» τον ΑΟ Θήρας τα «φίνα κορίτσια»

Η ομάδα βόλεϊ των Γυναικών του Παναθηναϊκός χωρίς να πατήσει γκάζι, πέτυχε την τρίτη συνεχόμενη νίκη της στο πρωτάθλημα, μιας και επικράτησε με 3-0 σετ του ΑΟ Θήρας στον «Αγ. Θωμά».

«Καθάρισαν» τον ΑΟ Θήρας τα «φίνα κορίτσια»

Το ματς

Η αρχή της αναμέτρησης βρήκε την ομάδα της Σαντορίνης να προηγείται με τέσσερις πόντους (3-7), βάζοντας δύσκολα στην ομάδα του Μπράνκο Γκάιτς. Εκεί, ο Σέρβος κόουτς κάλεσε time out, το οποίο χάλασε τον ρυθμό του ΑΟ Θήρας, με συνέπεια ο Παναθηναϊκός να ισοφαρίζει σε 10-10 και στη συνέχεια να παίρνει διαφορά τεσσάρων πόντων (17-13) για να φτάσει στο 25-20 και την κατάκτηση του πρώτου σετ.

Στο δεύτερο σετ οι ρόλοι αντιστράφηκαν. Ο Παναθηναϊκός προηγήθηκε με 2-0, η Παπαφωτίου πήγε στο σερβίς και όταν έφυγε οι «πράσινες» προηγούνταν με 9-1, με την Ελληνίδα πασαδόρο να έχει τρεις άσσους σε αυτό το διάστημα. Η διαφορά παρέμεινε σε ασφαλή επίπεδα και στη συνέχεια του σετ, αφού οι «πράσινες» πιέζοντας από το σερβίς έφτασαν στο +10 (17-7). Η εικόνα του σετ δεν άλλαξε στη συνέχεια, οι παίκτριες του Γκάιτς, διαμόρφωσαν πολύ εύκολα το 25-11 και έκαναν με άνεση το 2-0 στα σετ.

Αποκλειστικό: Τι λέει ο διαιτητής του ΑΕΚ-Παναθηναϊκός για το πέναλτι στον Κώτσιρα
Αποκλειστικό: Τι λέει ο διαιτητής του ΑΕΚ-Παναθηναϊκός για το πέναλτι στον Κώτσιρα 40.878 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Εμφατικό ήταν το ξεκίνημα του Παναθηναϊκού και στο τρίτο σετ, όπου οι «πράσινες» προηγήθηκαν με 7-2, εκμεταλλευόμενες τα πολλά λάθη του ΑΟ Θήρας, που έδειχνε να έχει επηρεαστεί πνευματικά. Το «τριφύλλι» χωρίς να φορτσάρει διατήρησε μία καλή διαφορά (13-8), ωστόσο στη συνέχεια έδειξε σημάδια χαλάρωσης, κυρίως στην υποδοχή, που επέτρεψαν στη νησιωτική ομάδα να μείωσε σε 15-11. Ο Μπράνκο Γκάιτς θορυβήθηκε και σε τάιμ άουτ έκανε έντονα παράπονα στις παίκτριές του. Εκείνες αντέδρασαν, ανέβασαν στροφές και με την εξαιρετικά δραστήρια Νικολογιάννη και την κορυφαία του αγώνα Παπαφωτίου έφτασαν στο 20-15. Λίγο αργότερα το «τριφύλλι» διαμόρφωσε το 25-18 και πήρε τη νίκη με 3-0 σετ.

Τα σετ: 3-0 (25-20, 25-11, 25-18)

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.