ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ερασιτέχνης

Αγνώριστος ο Παναθηναϊκός – Ήττα σοκ από τον Μίλωνα

Ο Παναθηναϊκός δεν εμφανίστηκε ποτέ στο γήπεδο, ο Μίλωνας το εκμεταλλεύτηκε στο έπακρο και πήρε «καθαρό» τρίποντο (3-0) από το «τριφύλλι», που γνώρισε την πρώτη ήττα στο φετινό πρωτάθλημα.

Αγνώριστος ο Παναθηναϊκός - Ήττα σοκ από τον Μίλωνα

Ο Παναθηναϊκός δεν εμφανίστηκε ποτέ στο γήπεδο, ο Μίλωνας το εκμεταλλεύτηκε στο έπακρο και πήρε «καθαρό» τρίποντο (3-0) από το «τριφύλλι», που γνώρισε την πρώτη ήττα στο φετινό πρωτάθλημα.

Το ματς

Ο Παναθηναϊκός ξεκίνησε τον αγώνα με τους Ρανγκέλ και Πετρέα κεντρικούς, τους  Φράγκο και Κοβάρ ακραίους, τον Γιάκομπσεν πασαδόρο και τον Γκρουμούσα λίμπερο.

Ο Μίλωνας ξεκίνησε καλύτερα στο πρώτο σετ και πιέζοντας από το σερβίς την υποδοχή του Παναθηναϊκού προηγήθηκε με 9-6. Το «τριφύλλι» αδυνατούσε να βρει ρυθμό και καλό σερβίς, οι γηπεδούχοι έφτασαν στο 13-9 και έτσι η Δημήτρης Ανδρεόπουλος κάλεσε τάιμ άουτ, έχοντας πολλά να διορθώσει.

Παναθηναϊκός: Κυριάρχησε και πήρε προβάδισμα πρόκρισης!
Παναθηναϊκός: Κυριάρχησε και πήρε προβάδισμα πρόκρισης! 1.143 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Οι «πράσινοι» δεν μπήκαν στην εξίσωση του σετ, συνεχίζοντας να παρουσιάζουν προβλήματα στην υποδοχή και έτσι ο Μίλωνας διαμορφώνοντας το 17-12 με πάιπ του Μολίνα, ανάγκασε τον Έλληνα τεχνικό να καλέσει και το δεύτερο τάιμ άουτ που είχε στη διάθεσή του. Ο Παναθηναϊκός δεν μπόρεσε να καλύψει τη διαφορά και με λάθος σερβίς του Φράγκου έγινε το 25-18, με το πρώτο σετ να πηγαίνει στον Μίλωνα.

Ο Πετρέας ανέλαβε δράση στο δεύτερο σετ βάζοντας μπροστά τον Παναθηναϊκό με 2-4 και 3-5, αφού οι «πράσινοι» είχαν επιλέξει να επιτεθούν σε πρώτο χρόνο. Ο Μίλωνας αντέδρασε άμεσα και από τα καλά σερβίς του Μολίνα, ο Γιορντάνοβ με πόντο έγραψε το 9-7 και το 11-8. Το σετ χαρακτηρίστηκε από ένα ακόμα σερί, αυτή τη φορά από το «τριφύλλι», όπου με πέντε σερί πόντους το 12-9 έγινε 12-14, αφού και πάλι Γιάκομπσεν έκανε καλή δουλειά από το σερβίς.

Οι εναλλαγές του σκορ και των συναισθημάτων στο δεύτερο σετ συνεχίστηκαν αφού ο Μίλωνας ισοφάρισε σε 17-17 και με λάθος του Κόβαρ προηγήθηκε (20-18), μπαίνοντας στην τελική ευθεία του δεύτερου σετ. Τα λάθη από την πλευρά του Παναθηναϊκού ήταν πολλά, όπως και τα χαμένα σερβίς και έτσι το «τριφύλλι» απώλεσε και το δεύτερο σετ με 25-22.

Ο Παναθηναϊκός συνέχισε να είναι εκτός κλίματος και στην αρχή του τρίτου σετ, όπου έμεινε εκ νέου πίσω στο σκορ με 5-1. Ο Δημήτρης Ανδρεόπουλος που λίγο νωρίτερα είχε αντικαταστήσει τον Κοβάρ με τον Κωστόπουλου, κάλεσε τάιμ άουτ ψάχνοντας τον τρόπο να αφυπνίσει τους παίκτες του.

Ο Μίλωνας προηγήθηκε με 10-3, αφού ο Μίλωνας επέλεγε να σερβίρει στους Κωστόπουλο και Γκρουμούσα, οι οποίοι πολλές φορές δεν μπορούσαν να ανταπεξέλθουν. Ο εκνευρισμός ήταν εμφανής στις κινήσεις των φιλοξενούμενων, οι γηπεδούχοι το εκμεταλλεύτηκαν στο έπακρο και έφτασαν στο 13-5.

Ο Δημήτρης Ανδρεόπουλος άλλαξε τον πασαδόρο του, βάζοντας τον Γεωργίου στη θέση του Γιάκομπσεν, αλλά και τον Μπάση σε αυτή του Ρανγκέλ στους κεντρικούς.

Το ανακάτεμα της τράπουλας από τον προπονητή του Παναθηναϊκού βοήθησε το «τριφύλλι» να μειώσει σε 17-12, όμως ο Μίλωνας διατήρησε μία πολύ καλή διαφορά (20-15) μπαίνοντας στους τελευταίους πόντους του σετ. Οι «πράσινοι» έχασαν και το τρίτο σετ με 25-18, γνωρίζοντας την ήττα με 3-0 σετ!

Τα σετ: 25-18, 25-22, 25-18.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

loading...