ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ερασιτέχνης

Επιβλητική νίκη και πρόκριση στους «16» για τον Παναθηναϊκό

Με τον καλύτερο τρόπο ξεκίνησε τις επίσημες αγωνιστικές του υποχρεώσεις το τμήμα ποδοσφαίρου σάλας του Παναθηναϊκού πανηγυρίζοντας την νίκη κόντρα στο Κατενάτσιο με 8-1.

Επιβλητική νίκη και πρόκριση στους «16» για τον Παναθηναϊκό

Το συγκρότημα του Απόστολου Μπελτσίδη πάτησε «γκάζι» νωρίς και βρέθηκε να προηγείται με 4-0 στα πρώτα λεπτά. Το ημίχρονο έληξε με 5-1 και στο δεύτερο μέρος οι «πράσινοι» βρήκαν τον δρόμο προς τα δίχτυα ακόμα τρεις φορές.

Αξίζει να σημειωθεί ότι πριν την έναρξη του αγώνα το τμήμα προχώρησε σε μια σπουδαία ενέργεια αφού οι ποδοσφαιριστές της ανδρικής ομάδας έκαναν ένα… πρωτότυπο pasillo στους παίκτες των ακαδημιών ποδοσφαίρου σάλας του Παναθηναϊκού που ήταν στο γήπεδο και στη συνέχεια παρουσιάστηκαν όλοι μαζί στο γήπεδο για να φωνάξουν το όνομα της ομάδας.

Τα τέρματα του Παναθηναϊκού πέτυχαν οι Κατεβτσιάν, Κρασώνης, Ζαφειράτος, Λιαρόπουλος, Ηλιάδης, Κωνσταντίνου και Σχοινάς.

“Έλιωσε” τον Ολυμπιακό στο καμίνι της Λεωφόρου!
“Έλιωσε” τον Ολυμπιακό στο καμίνι της Λεωφόρου! 1.185 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Παναθηναϊκός (Μπελτσίδης Απ.): Π. Μπελτσίδης, Κρασώνης, Ηλιάδης, Ροντρίγκεζ, Κατεβτσιάν, Ζαφειράτος, Λιαρόπουλος, Κωνσταντίνου, Ροντρίγκεζ, Σχοινάς, Παούρης, Παναγιωτόπουλος, Γ.Μπελτσίδης, Γιώτης και Σκλαβουνάκης.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.