ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Συγκέντρωση και πάθος για νέα νίκη στο “καμίνι” της Λεωφόρου

Ο Παναθηναϊκός υποδέχεται τον Ολυμπιακό (19:30, panathinaikos24, cosmotesports1) στο ντέρμπι της 11ης αγωνιστικής της Super League και θέλει συνέχεια στο απόλυτο νικών.

Συγκέντρωση και πάθος για νέα νίκη στο

Ο Παναθηναϊκός υποδέχεται τον Ολυμπιακό (19:30, panathinaikos24, cosmotesports1) στο ντέρμπι της 11ης αγωνιστικής της Super League και θέλει συνέχεια στο απόλυτο νικών.

Οι “πράσινοι” μετά το 10/10 βλέπουν τη συνέχεια με το ίδιο σκεπτικό και νοοτροπία και έτσι πηγαίνουν στο σημερινό παιχνίδι με τους “ερυθρόλευκους” στη Λεωφόρο. Ο στόχος είναι ένας και μοναδικός: Η νέα νίκη, η διατήρηση στο απόλυτο και το μεγάλωμα της διαφοράς. Άπαντες είναι συγκεντρωμένοι στο παιχνίδι με σκοπό να κατακτήσουν τους τρεις βαθμούς και να συνεχίσουν με επιτυχίες το πρωτάθλημα.

Αποκλειστικό: Τι λέει ο διαιτητής του ΑΕΚ-Παναθηναϊκός για το πέναλτι στον Κώτσιρα
Αποκλειστικό: Τι λέει ο διαιτητής του ΑΕΚ-Παναθηναϊκός για το πέναλτι στον Κώτσιρα 30.585 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Στο αγωνιστικό κομμάτι, δεν αναμένονται αλλαγές στην ενδεκάδα. Ο Μπρινιόλι θα είναι κάτω από τα δοκάρια, δεξιά ο Σάντσες, αριστερά ο Χουάνκαρ και στο κέντρο της άμυνας οι Σένκεφελντ, Μάγκνουσον. Στα χαφ θα είναι οι Ρούμπεν, Τσέριν, Μπερνάρ, αριστερά ο Βέρμπιτς, δεξιά ο Παλάσιος και στην κορυφή ο Σπόραρ.

Το “Απόστολος Νικολαΐδης” θα είναι ξανά κατάμεστο με τον κόσμο να μετατρέπει το γήπεδο σε… καμίνι, με σκοπό να σπρώξει τον Παναθηναϊκό σε νέα νίκη με την ατμόσφαιρα που θα δημιουργήσει.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.