ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΣΤΟΙΧΗΜΑ

Παναθηναϊκός: «Αιώνιο» ντέρμπι στη Λεωφόρο με super ελκυστικές αποδόσεις από τη Stoiximan

«Αιώνιο» ντέρμπι στη Λεωφόρο ανάμεσα σε Παναθηναϊκό και Ολυμπιακό και η Stoiximan έχει άκρως ελκυστικές αποδόσεις.

Παναθηναϊκός: «Αιώνιο» ντέρμπι στη Λεωφόρο με super ελκυστικές αποδόσεις από τη Stoiximan

Ο Παναθηναϊκός υποδέχεται απόψε στην έδρα του τον αιώνιο αντίπαλο Ολυμπιακό στο ντέρμπι της 11ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Super League.

Οι «πράσινοι» βρίσκονται με το απόλυτο 10Χ10 στην πρώτη θέση της βαθμολογίας, έχουν συλλέξει ως τώρα 30 πόντους και στοχεύουν σε ακόμα ένα «τρίποντο» ιδιαίτερης σημασίας αυτή τη φορά κόντρα στον «αιώνιο» αντίπαλο που βρίσκεται στο -10 από την κορυφή.

Η κορυφαία στοιχηματική εταιρεία έχει ετοιμάσει για το «αιώνιο» ντέρμπι μια μεγάλη γκάμα από ελκυστικές αποδόσεις, με τη νίκη του Παναθηναϊκό να τη συναντούμε στο 2.42. Παράλληλα ο «άσος» από ημίχρονο/τελικό το βρίσκουμε στο 3.80.

Παναθηναϊκός – Ολυμπιακός με Super Ενισχυμένες Αποδόσεις!
Παναθηναϊκός – Ολυμπιακός με Super Ενισχυμένες Αποδόσεις! 166 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Ελκυστικές αποδόσεις υπάρχουν και για τα γκολ της αναμέτρησης, όπου εκεί συναντούμε το over (2,5) στο 2.47. Σε ό, τι έχει να κάνει με τους σκόρερ του αγώνα, ο Σπόραρ για να σκοράρει προσφέρεται 3.55, ενώ ο Παλάσιος στο 4.40.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

loading...