ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

«Καθάρισε» τον Ολυμπιακό με γκολ στις καθυστερήσεις!

Η Κ19 του Παναθηναϊκού επικράτησε στο «Γ. Καλαφάτης» της αντίστοιχης του Ολυμπιακού με γκολ του Ζεϊμπέκη στις καθυστερήσεις.

«Καθάρισε» τον Ολυμπιακό με γκολ στις καθυστερήσεις!

Το ντέρμπι των Νέων βάφτηκε… πράσινο! Η Κ19 του Παναθηναϊκού πανηγύρισε μια σπουδαία νίκη στο ντέρμπι «αιωνίων» με τον Ολυμπιακό με γκολ στις καθυστερήσεις. Οι πρωταθλητές επικράτησαν 1-0 χάρη στο γκολ του Ζεϊμπέκη στο 91′ και επιβεβαίωσαν τον χαρακτήρα και την καρδιά που διαθέτουν. Μόλις πριν από μερικές ημέρες πέτυχαν μια σπουδαία ανατροπή (3-4 από 3-1) στη Σλοβακία απέναντι στην Τρέντσιν και παρά την κόπωση και τις δυσμενείς καιρικές συνθήκες που επικρατούσαν στο αθλητικό κέντρο «Γ. Καλαφάτης», τα έδωσαν όλα μέχρι και το τελευταίο δευτερόλεπτο φτάνοντας σε μια πανάξια νίκη καθώς ήταν η ομάδα που κυριάρχησε στο γήπεδο.

Ο Παναθηναϊκός πήρε τα ηνία στο παιχνίδι απ’ το ξεκίνημα ασκώντας μεγάλη πίεση στον Ολυμπιακό. Οι Πράσινοι κυριάρχησαν στο κέντρο, ενώ παράλληλα προκάλεσαν προβλήματα στην κυκλοφορία της μπάλας και στη δημιουργία των Ερυθρολεύκων που περιορίστηκαν σε παθητικό ρόλο στη μεγαλύτερη διάρκεια του α’ ημιχρόνου. Το Τριφύλλι έχασε την πρώτη μεγάλη ευκαιρία στο 26′ όταν από γύρισμα του Τσεβά από δεξιά, ο Νταμπίζας πλάσαρε αλλά η μπάλα κατέληξε ελάχιστα έξω απ’ τα δοκαριά του Παπαδούδη.

Ο γκολκίπερ του Ολυμπιακού κράτησε το μηδέν σε άλλες δυο περιπτώσεις καθώς στο 30′ απέκρουσε εντυπωσιακά ωραίο σουτ του Συμεωνίδη και στο 32′ πραγματοποίησε δύσκολη επέμβαση σε θαυμάσια εκτέλεση φάουλ του Καλοσκάμη. Στο 43′ οι φιλοξενούμενοι κατόρθωσαν να γίνουν απειλητικοί για πρώτη φορά στο ματς με τον Μοίρα.

«Έγινε λάθος στην εγχείρηση, τον… διέλυσαν!»: To 8άρι-κομπιούτερ που θα άλλαζε τον Παναθηναϊκό χάθηκε σε μια μέρα
«Έγινε λάθος στην εγχείρηση, τον… διέλυσαν!»: To 8άρι-κομπιούτερ που θα άλλαζε τον Παναθηναϊκό χάθηκε σε μια μέρα 70.900 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Στο ξεκίνημα του β’ ημιχρόνου οι Πράσινοι έχασαν τον Προδρομίτη λόγω τραυματισμού αλλά δεν πτοήθηκαν και συνέχισαν να κυνηγούν το γκολ της νίκης. Στο 61′ απείλησαν και πάλι με σουτ του Καλοσκάμη μέσα απ’ τη περιοχή, όμως ξανά ο Παπαδούδης ήταν σε ετοιμότητα απομακρύνοντας εκ νέου τον κίνδυνο για τους Πειραιώτες.

Παρά την κόπωση απ’ το παιχνίδι που έγινε μεσοβδόμαδα στη Σλοβακία με την Τρέντσιν για το Youth League, οι παίκτες του Τριφυλλιού συνέχισαν με πάθος την υπερπροσπάθειά τους μέχρι και το τελευταίο δευτερόλεπτο. Και δικαιώθηκαν στις καθυστερήσεις. Στο 91′, έπειτα από εκτέλεση κόρνερ του Συμεωνίδη, ο Ζεϊμπέκης με κεφαλιά πέτυχε το νικητήριο γκολ που διαμόρφωσε το τελικό 1-0.

Παναθηναϊκός: Λίλο, Τσεβάς, Παυλάκης, Κάτρης, Προδρομίτης (48′ Ζεϊμπέκης), Λιατίφης (82′ Τσιάβος), Συμεωνίδης, Καλοσκάμης (82′ Σπαθάρης), Κυριόπουλος, Βολάκης (82′ Καλός), Νταμπίζας (53′ Ναλιτζής).

Ολυμπιακός: Παπαδούδης, Κουτσογούλας, Ρέτσος, Κωστούλας, Χρήστου, Τσέλα, Μουζακίτης, Σταυρόπουλος (80′ Φρέρης), Πατήρας (66′ Μπάκουλας), Παπακανέλλος (80′ Αλίαγκιτς), Μοίρας (70′ Προκοπίου).

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

loading...