ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Μπρινιόλι: «Κρατάμε τον έναν βαθμό – Έχουμε ακόμα δρόμο»

Ο Αλμπέρτο Μπρινιόλι μίλησε για το κέρδος του ενός βαθμού στο ντέρμπι και ανέλυσε τη συνέχεια του Παναθηναϊκού στο πρωτάθλημα.

Μπρινιόλι: «Κρατάμε τον έναν βαθμό - Έχουμε ακόμα δρόμο»

Ο Αλμπέρτο Μπρινιόλι μίλησε για το κέρδος του ενός βαθμού στο ντέρμπι και ανέλυσε τη συνέχεια του Παναθηναϊκού στο πρωτάθλημα.

Αναλυτικά όσα είπε ο Αλμπέρτο Μπρινιόλι:

«Το αποτέλεσμα ήταν ισόπαλο μπροστά στους φιλάθλους μας, το δεχόμαστε. Δεν είμαστε χαρούμενοι από την εμφάνιση αλλά το σημαντικό είναι πως το παλέψαμε μέχρι το τέλος και το αποτέλεσμα ήταν σωστό.

Απόψε δεν κάναμε έναν καλό αγώνα όπως στα προηγούμενα ματς. Τα πράγματα ήταν δύσκολα αλλά από τη δυσκολία μαθαίνεις περισσότερα. Κρατάμε τον έναν βαθμό και βελτιωνόμαστε.

Αποκλειστικό: Τι λέει ο διαιτητής του ΑΕΚ-Παναθηναϊκός για το πέναλτι στον Κώτσιρα
Αποκλειστικό: Τι λέει ο διαιτητής του ΑΕΚ-Παναθηναϊκός για το πέναλτι στον Κώτσιρα 30.475 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Σίγουρα υπάρχει ακόμη μακρύς δρόμος και έχουμε πολύ δουλειά. Δεν είμαστε πρωταθλητές, έχουμε δρόμο ακόμη. Το πρωτάθλημα οι ομάδες το κερδίζουν και με λάθη και με λιγότερο καλές στιγμές. Πέρυσι είχαμε ισοπαλίες με τον Ολυμπιακό αλλά πήρε το πρωτάθλημα. Σεβόμαστε τον Ολυμπιακό και κοιτάμε να αξιοποιήσουμε όλους τους βαθμούς που παίρνουμε».

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.