ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Σπόραρ: «Με τον καιρό να γινόμαστε όλο και καλύτεροι»

Για τα επόμενα ματς και το πως θα παρουσιαστεί ο Παναθηναϊκός, μίλησε ο Άντραζ Σπόραρ, που τόνισε πως η ομάδα στο ντέρμπι δεν είχε την εικόνα που θα έπρεπε.

Σπόραρ: «Με τον καιρό να γινόμαστε όλο και καλύτεροι»

Αναλυτικά όσα είπε ο Αντράζ Σπόραρ στην κάμερα της Cosmote:

«Στο τέλος του αγωνα κερδίσαμε τον έναν βαθμό και δεν είχαμε παίξει καλα και ελπίζω με τον Παναιτωλικό να πάρουμε τους 3 βαθμούς. 

Δεν χρειάζεται κάτι special για τα ματς με τον Παναιτωλικό και τον Ατρόμητο που έρχονται. Πρέπει να παίξουμε όπως στα υπόλοιπα ματς. Ουσιαστικά και η ΑΕΚ παιζει καλά και ο Ολυμπιακος και ο Βόλος αλλά τον Βόλο τον κερδίσαμε με 5 γκολ. Δεν θα είναι εύκολο αλλά εξαρτάται από εμάς να πάρουμε τους 6 βαθμούς με Παναιτωλικό και Ατρόμητο. 

Κάναμε ένα πολύ καλό πρώτο μισό της σεζόν. Πολλοί παίκτες, μαζι και εγώ, είναι νέοι στην ομάδα, έχουμε δύο-τρεις μήνες μαζί αν συνεχίσουμε έτσι και με τον καιρό γινόμαστε όλο και καλύτεροι».

Διαστημικό 10άρι: Ο Αργεντίνος παικταράς που κανείς δεν κατάλαβε γιατί δεν έπαιξε στον ΠΑΟ
Διαστημικό 10άρι: Ο Αργεντίνος παικταράς που κανείς δεν κατάλαβε γιατί δεν έπαιξε στον ΠΑΟ 283.986 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.