ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Χουάνκαρ: «Δεν είμαστε ικανοποιημένοι αλλά είναι σημαντικό που πήραμε τον βαθμό»

Και ο Χουάνκαρ στάθηκε στον βαθμό που πήρε ο Παναθηναϊκός παρότι η απόδοσή του στο ντέρμπι με τον Ολυμπιακό δεν ήταν καλή.

Χουάνκαρ: «Δεν είμαστε ικανοποιημένοι αλλά είναι σημαντικό που πήραμε τον βαθμό»

Αναλυτικά ο Ισπανός αριστερός μπακ του Παναθηναϊκού μιλώντας μετά το τέλος του ντέρμπι ανέφερε τα εξής: «Δεν ήταν το καλύτερο μας ματς. Δεν παίξαμε όπως έπρεπε. Πρέπει να βελτιώσουμε πολλά πράγματα αν θέλουμε τη νίκη σε τέτοια ματς. Όλες οι ομάδες έχουν σκαμπανεβάσματα στην απόδοσή τους. Σημαντικό το ότι πήραμε τον βαθμό. Δεν είμαστε ικανοποιημένοι. Χάναμε, αλλά πήραμε τον έναν πόντο».

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

loading...