ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Μπερνάρ: «Δεν ήταν από τα καλύτερα παιχνίδια μας, σημαντικό το ότι δεν χάσαμε»

Στον βαθμό της ισοπαλίας στάθηκε ο Μπερνάρ, με τον Βραζιλιάνο να αναφέρει πως ο Παναθηναϊκός δεν έκανε από τα καλύτερα παιχνίδια του στο ντέρμπι με τον Ολυμπιακό.

Μπερνάρ: «Δεν ήταν από τα καλύτερα παιχνίδια μας, σημαντικό το ότι δεν χάσαμε»

Ο Παναθηναϊκός με το πέναλτι του Σπόραρ στο 12ο λεπτό των καθυστερήσεων κατάφερε να πάρει τον βαθμό της ισοπαλίας στο ντέρμπι με τον Ολυμπιακό, με τον Μπερνάρ μιλώντας στα ΜΜΕ να αναφέρει τα εξής: «Δεν ήταν από τα καλύτερα παιχνίδια μας, όμως χάρις στον δυναμισμό μας πήραμε τον βαθμό. Είναι σημαντικός, αλλά πρέπει να ξεχάσουμε αυτό το ματς και να κοιτάξουμε την επόμενη αναμέτρηση. είναι αδύνατο να κερδίσεις όλες τις ομάδες. Ο Ολυμπιακός είναι καλή ομάδα. Σημαντικό που δε χάσαμε. Δεν ήμασταν τυχεροί».

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.