ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Blogs

Ο Παναθηναϊκός είναι πρώτος και αήττητος και δεν το αντέχουν!

Ο Τάσος Νικολογιάννης γράφει για τον Παναθηναϊκό, που δεν ήταν καλός, αλλά στάθηκε όρθιος σε άλλο ένα ντέρμπι με τον Ολυμπιακό και την προπαγάνδα της ομάδας του Πειραιά, που δεν αντέχει την πρωτιά του Παναθηναϊκού.

Ο Παναθηναϊκός είναι πρώτος και αήττητος και δεν το αντέχουν!

Ο Παναθηναϊκός δεν έχασε. Ο Παναθηναϊκός δεν είναι στο -10 από την κορυφή. Διότι με αυτά που ακούμε από την Κυριακή το βράδυ, νομίζω, ότι ο Παναθηναϊκός είναι εκτός πρωταθλήματος. Ναι η ομάδα δεν πήγε καλά, ναι έκανε γενικά ένα κακό παιχνίδι, αλλά εκεί που τον είχαν όλοι τελειωμένο και πάλι σήκωσε κεφάλι, βρήκε τα ψυχικά αποθέματα και έφθασε στην ισοφάριση με ένα πεντακάθαρο πέναλτι, που είναι δώρο του Αβιλα στον Παναθηναϊκό. Το πέναλτι δόθηκε και ο Σπόραρ έστειλε την μπάλα στο παράθυρο με τον Πασχαλάκη να μένει όρθιος και η Λεωφόρος να παίρνει φωτιά.

Το τι ακολούθησε δείχνει το …..ήθος της ομάδας του Πειραιά. Καραπαππάς και Βρέντζος έκαναν χειρονομίες στην εξέδρα με στόχο να διακόψουν το παιχνίδι, αλλά δεν τα ….κατάφεραν. Ο Αβράαμ Παπαδόπουλος μπήκε στο γήπεδο και όρμησε στον Σπόραρ, αλλά όλοι αυτοί έμειναν ατιμώρητοι και αν υπάρχει εισαγγελέας πρέπει να ασχοληθεί. Διότι με τέτοιες συμπεριφορές υποκινείται η βία.

Ο κόσμος του Παναθηναϊκού, όμως, έδειξε μεγάλη αυτοσυγκράτηση και παρά τις προκλήσεις έβαλε την ομάδα πάνω από όλα και την προστάτευσε. Σίγουρα η εμφάνιση προβληματίζει, αλλά πάμε παρακάτω. Είναι σημαντικό, ότι στην κακή της ημέρα η ομάδα έμεινε όρθια και αήττητη κόντρα σε έναν καλό Ολυμπιακό και επειδή ακούμε για αποχωρήσεις από το πρωτάθλημα, στο καλό και να μας γράφουν. Το 100-0 που ήξεραν χρόνια τελείωσε, τώρα έχει 50-50 όσο το δυνατόν περισσότερο και var, που τους χαλάει. Επειδή η δήλωση περί στημένου διαιτητή είναι αστεία να πω ότι στο 65 ο Παπασταθόπουλος έχει ανατρέψει με τα δύο του χέρια τον Σπόραρ, αλλά το πέναλτι δεν δόθηκε και στο 49 δεν έχει δοθεί δεύτερη κίτρινη κάρτα στον Μπακαμπού για μαρκάρισμα στον Μάγκνουσον και στη συνέχεια χειροκρότησε ειρωνικά τον διαιτητή, για το φάουλ, που δόθηκε.

Ο Παναθηναϊκός έμεινε όρθιος και αήττητος σε ένα παιχνίδι, που δεν του πήγαινε καλά και σε άλλο ένα ντέρμπι γύρισε από παιχνίδι, που ήταν πίσω στο σκορ. Με ΑΕΚ και ΠΑΟΚ νίκησε, με τον Ολυμπιακό έφερε ισοπαλία. Συνεχίζουμε με την σκέψη στην χθεσινή εμφάνιση, που δεν ήταν καλή, αλλά και πολλά μπράβο στον κόσμο, που για άλλο ένα παιχνίδι βοήθησε πολύ.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

loading...