ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

«Στην Κύπρο για προετοιμασία και φιλικά ο Παναθηναϊκός»

Ιστοσελίδα της Κύπρου αναφέρει, πως ο Παναθηναϊκός θα βρεθεί στο νησί στη διάρκεια της διακοπής λόγω Μουντιάλ, για μίνι προετοιμασία, ενώ θα δώσει και φιλικές αναμετρήσεις.

«Στην Κύπρο για προετοιμασία και φιλικά ο Παναθηναϊκός»

Ο πρώτος γύρος του πρωταθλήματος ολοκληρώνεται την ερχόμενη Κυριακή, με τον Παναθηναϊκό να αντιμετωπίζει αρχικά τον Παναιτωλικό την Τετάρτη και τον Ατρόμητο στο τέλος της εβδομάδας.

Στη συνέχεια θα υπάρξει διακοπή των αγωνιστικών υποχρεώσεων λόγω του Μουντιάλ, ενώ το πρωτάθλημα θα ξεκινήσει εκ νέου στα τέλη του Δεκέμβρη.

Τις ημέρες που θα υπάρξει η διακοπή, οι «πράσινοι» όπως αναφέρει ιστοσελίδα της Κύπρου, θα βρεθούν στο νησί όπου και θα πραγματοποιήσουν μίνι προετοιμασία, ενώ εκεί θα δώσουν και φιλικές αναμετρήσεις.

EKTAKTO: Ανατροπή με Πογέτ στην Εθνική ομάδα!
EKTAKTO: Ανατροπή με Πογέτ στην Εθνική ομάδα! 99.960 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Μάλιστα, η ιστοσελίδα δίνει και περεταίρω πληροφορίες, όπως το που θα διαμένει η ομάδα, με την Πάφο να είναι η επικρατέστερη πόλη για την ώρα.

Αναλυτικά όσα αναφέρει το «kerkida.net»:

«Σύμφωνα με πληροφορίες της ιστοσελίδας μας kerkida.net πάρθηκε οριστική απόφαση από τον Παναθηναϊκό κατόπιν εισήγησης του Ιβάν Γιοβάνοβιτς οι «πράσινοι» να κατηφορίσουν στο νησί μας.

Οι πρωτοπόροι της Superleague εκτός απροόπτου θα εγκατασταθούν στη Κύπρο για περίπου 10 μέρες έτσι ώστε να προετοιμαστούν στο πλαίσιο της διακοπής του ελληνικού πρωταθλήματος λόγω του Μουντιάλ.

Στην επαρχία Πάφου η ομάδα του Ιβάν Γιοβάνοβιτς θα προετοιμαστεί και θα δώσει τρία δυνατά φιλικά παιχνίδια. Στις 28 Νοεμβρίου το «τριφύλλι» αναμένεται να φτάσει στην Κύπρο».

Φυσικά, αν αυτή η είδηση επαληθευθεί, στην Κύπρο ο Παναθηναϊκός δεν θα είναι μόνος, καθώς στο νησί κυριαρχεί το «πράσινο» στοιχείο, καθώς αριθμεί μεγάλο μέρος φιλάθλων.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

loading...