ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Παναθηναϊκός: Τα αγωνιστικά πλάνα του Γιοβάνοβιτς για Αγρίνιο και Παναιτωλικό

Στον Παναθηναϊκό σκέφτονται ήδη την αναμέτρησης της Τετάρτης στο Αγρίνιο κόντρα στον Παναιτωλικό. Τα αγωνιστικά πλάνα του Ιβάν Γιοβάνοβιτς.

Παναθηναϊκός: Τα αγωνιστικά πλάνα του Γιοβάνοβιτς για Αγρίνιο και Παναιτωλικό

Πίσω του αφήνει το «τριφύλλι» την ισοπαλία στο ντέρμπι που δεν ήρθε με καλή εμφάνιση γεγονός που προβλημάτισε τόσο τον Ιβαν Γιοβάνοβιτς, όσο και τους ίδιους τους ποδοσφαιριστές.

Οι «πράσινοι» πλέον έχουν στρέψει την προσοχή τους στο ματς της Τετάρτης στο Αγρίνιο κόντρα στον Παναιτωλικό, μια έδρα που παραδοσιακά δυσκολεύει το «τριφύλλι».

Η ομάδα του Ιβάν Γιοβάνοβιτς θέλει να επιστρέψει στις νίκες μετά την κακή εμφάνιση στο «αιώνιο» ντέρμπι» και χθες ξεκίνησε τη μίνι προετοιμασία της, η οποία αναμένεται να κορυφωθεί εντός της ημέρας, καθώς μετά τη σημερινή προπόνηση θα ανακοινωθεί η αποστολή της ομάδας και στη συνέχεια θα υπάρξει αναχώρηση για την πόλη του Αγρινίου.

Το μαρς – πέναλτι που δεν έδωσε ο Γάλλος διαιτητής υπέρ του Παναθηναϊκού (vid)
Το μαρς – πέναλτι που δεν έδωσε ο Γάλλος διαιτητής υπέρ του Παναθηναϊκού (vid) 7.565 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Εκτός μάχης θα είναι ο Παλάσιος που θα τον ξαναδούμε στους αγωνιστικούς χώρους μετά τη διακοπή λόγω της βαριάς θλάσης, ενώ 50-50 είναι και η παρουσία του Αχιλλέα Πούγγουρα στην αποστολή, καθώς ο νεαρός αμυντικός και τη χθεσινή ημέρα ακολούθησε θεραπεία.

Από κει και πέρα, σε ότι αφορά το βασικό σχήμα, αλλαγή θα υπάρξει σίγουρα στη θέση του Παλάσιος, ενώ ενδέχεται στο βασικό σχήμα να επανέλθει ο Γιάννης Κώτσιρας στη θέση του Φακούντο Σάντσες που δεν πήγε καλά στο ντέρμπι.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.