ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ερασιτέχνης

Διαθέσιμα τα εισιτήρια για τους ευρωπαϊκούς αγώνες των ομάδων βόλεϊ ανδρών και μπάσκετ γυναικών

Στη διάθεση των φιλάθλων του Παναθηναϊκού βρίσκονται τα εισιτήρια για τους δύο αγώνες που δίνουν τμήματα του «τριφυλλιού» την Τετάρτη 9 Νοεμβρίου.

Διαθέσιμα τα εισιτήρια για τους ευρωπαϊκούς αγώνες των ομάδων βόλεϊ ανδρών και μπάσκετ γυναικών

Στη διάθεση των φιλάθλων του Παναθηναϊκού βρίσκονται τα εισιτήρια για τους δύο αγώνες που δίνουν τμήματα του «τριφυλλιού» την Τετάρτη 9 Νοεμβρίου.

Τόσο για τον εντός έδρας αγώνα της ομάδας βόλεϊ ανδρών κόντρα στην Οντολένα για το Challenge Cup (18:00), όσο και για αυτόν της γυναικείας ομάδας μπάσκετ κόντρα στον Ερυθρό Αστέρα για το Eurocup (20:30), οι οπαδοί των «πρασίνων» μπορούν να αγοράσουν ηλεκτρονικά τα εισιτήριά τους.

Αναλυτικά η ανακοίνωση

«Ο Παναθηναϊκός Αθλητικός Όμιλος αγωνίζεται αυτή την Τετάρτη 9 Νοεμβρίου το απόγευμα σε διαφορετικά αθλήματα και αναμένει τον κόσμο του να είναι στο πλευρό του στους αγώνες που θα γίνουν στο Μαρούσι.

Οριστικό για… Βοτανικό!
Οριστικό για… Βοτανικό! 2.215 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Πλούσια αγωνιστική δράση για τον Παναθηναϊκό Αθλητικό Όμιλο αυτή την Τετάρτη 9 Νοεμβρίου από νωρίς το απόγευμα μέχρι το βράδυ.

Πέραν της αναμέτρησης της ποδοσφαιρικής ομάδας του «τριφυλλιού» στο Αγρίνιο στις 5μ.μ. κόντρα στον Παναιτωλικό, ο Παναθηναϊκός δίνει καθοριστικούς αγώνες στην Ευρώπη.

Το πρώτο χρονικά ματς είναι στις 6μ.μ. στο κλειστό του Αγίου Θωμά στο Μαρούσι για το Challenge Cup όπου το ανδρικό τμήμα βόλεϊ αντιμετωπίζει την Οντολένα.

Οι ενδιαφερόμενοι-ες παρακαλούνται να κλείσουν την θέση τους στο γήπεδο αγοράζοντας εισιτήριο από τον ακόλουθο σύνδεσμο:

https://www.viva.gr/tickets/sports/panathinaikos-aero-odolena-vola-challenge-cup/

Λίγο αργότερα στο γειτονικό ΟΑΚΑ στις 8.30μ.μ. θα ξεκινήσει ο αγώνας του γυναικείου τμήματος μπάσκετ κόντρα στον Ερυθρό Αστέρα για το Eurocup.

Οι ενδιαφερόμενοι-ες παρακαλούνται να κλείσουν την θέση τους στο γήπεδο αγοράζοντας εισιτήριο από τον ακόλουθο σύνδεσμο:

https://www.viva.gr/tickets/sports/panathinaikos-crvena-zvezda-mts-eurocup-women/

Τέλος, υπενθυμίζεται ότι την Τετάρτη αγωνίζεται και η ομάδα πόλο του «τριφυλλιού» στις 8.30μ.μ. εκτός έδρας με τον Πανιώνιο».

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.