ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ερασιτέχνης

Με τον κόσμο του για το πρώτο βήμα πρόκρισης στους «16» του Challenge Cup

Ο Παναθηναϊκός με σύμμαχο τον κόσμο του, αντιμετωπίζει στο κλειστό του Αγίου Θωμά την Οντολένα (18:00), με απόλυτο στόχο να κάνει το πρώτο βήμα πρόκρισης για τους «16» του Challenge Cup.

Με τον κόσμο του για το πρώτο βήμα πρόκρισης στους «16» του Challenge Cup

Το συγκρότημα του Δημήτρη Ανδρεόπουλου κοντράρεται με την Οντολένα και θέλει να αφήσει πίσω του την κάκιστη εμφάνιση για το πρωτάθλημα κόντρα στον Μίλωνα, να βγάλει αντίδραση και να κάνει το πρώτο, αλλά σημαντικό βήμα πρόκρισης στους «16» του Challenge Cup.

Οι «πράσινοι» θέλουν «καθαρό» σκορ ώστε να μετατρέψουν τη ρεβάνς σε τυπική διαδικασία, ενώ συμπαραστάτες θα είναι και οι οπαδοί της ομάδας που αναμένεται να γεμίσουν το κλειστό γήπεδο του Αμαρουσίου.

Το πρώτο σερβίς της αναμέτρησης έχει προγραμματισμένη ώρα έναρξης στις 18:00, ενώ τηλεοπτική κάλυψη θα υπάρξει από τα αθλητικά κανάλια της COSMOTE TV.

Ολικό rebuilding: Αλλάζουν και 4 ξένοι του Παναθηναϊκού
Ολικό rebuilding: Αλλάζουν και 4 ξένοι του Παναθηναϊκού 2.061 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Ο ακραίος της ομάδας βόλεϊ του Παναθηναϊκού, Ανδρέας Φράγκος, δήλωσε για την αναμέτρηση με τη Τσέχικη ομάδα: «Κάθε φάση ενός ευρωπαϊκού κυπέλου είναι ξεχωριστή και εξίσου σημαντική. Αν και έχουμε λίγες μέρες να προετοιμαστούμε, είμαστε σίγουρα έτοιμοι να αντιμετωπίσουμε έναν αρκετά ικανό αντίπαλο».

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.