Ερασιτέχνης

Με τον κόσμο του για το πρώτο βήμα πρόκρισης στους «16» του Challenge Cup

Ο Παναθηναϊκός με σύμμαχο τον κόσμο του, αντιμετωπίζει στο κλειστό του Αγίου Θωμά την Οντολένα (18:00), με απόλυτο στόχο να κάνει το πρώτο βήμα πρόκρισης για τους «16» του Challenge Cup.

Το συγκρότημα του Δημήτρη Ανδρεόπουλου κοντράρεται με την Οντολένα και θέλει να αφήσει πίσω του την κάκιστη εμφάνιση για το πρωτάθλημα κόντρα στον Μίλωνα, να βγάλει αντίδραση και να κάνει το πρώτο, αλλά σημαντικό βήμα πρόκρισης στους «16» του Challenge Cup.

Οι «πράσινοι» θέλουν «καθαρό» σκορ ώστε να μετατρέψουν τη ρεβάνς σε τυπική διαδικασία, ενώ συμπαραστάτες θα είναι και οι οπαδοί της ομάδας που αναμένεται να γεμίσουν το κλειστό γήπεδο του Αμαρουσίου.

Το πρώτο σερβίς της αναμέτρησης έχει προγραμματισμένη ώρα έναρξης στις 18:00, ενώ τηλεοπτική κάλυψη θα υπάρξει από τα αθλητικά κανάλια της COSMOTE TV.

Ο ακραίος της ομάδας βόλεϊ του Παναθηναϊκού, Ανδρέας Φράγκος, δήλωσε για την αναμέτρηση με τη Τσέχικη ομάδα: «Κάθε φάση ενός ευρωπαϊκού κυπέλου είναι ξεχωριστή και εξίσου σημαντική. Αν και έχουμε λίγες μέρες να προετοιμαστούμε, είμαστε σίγουρα έτοιμοι να αντιμετωπίσουμε έναν αρκετά ικανό αντίπαλο».

Exit mobile version