ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ερασιτέχνης

Στο ΟΑΚΑ για το 3Χ3 και να «κλειδώσει» την πρωτιά!

Η ομάδα μπάσκετ γυναικών του Παναθηναϊκού μετά από τις δύο εκτός έδρας αναμετρήσεις, αντιμετωπίζει μπροστά στο κοινό της, την αντίστοιχη του Ερυθρού Αστέρα (20:30) στο ΟΑΚΑ, και θέλει ακόμα μια νίκη για κάνει το 3Χ3 στον όμιλο του Eurocup.

Στο ΟΑΚΑ για το 3Χ3 και να «κλειδώσει» την πρωτιά!

Η ομάδα της Ελένης Καπογιάννη που παραμένει αήττητη σε Ελλάδα και Ευρώπη, θέλει μαζί με τον κόσμο που θα βρεθεί απόψε (20:30) στο ΟΑΚΑ, να πάρει ακόμα ένα θετικό αποτέλεσμα και να διευρύνει το νικηφόρο σερί για τον όμιλο στη διοργάνωση του Eurocup.

Οι «πράσινες» αναμένεται να παραταχθούν χωρίς προβλήματα αυτή τη φορά καθώς στις τελευταίες αναμετρήσεις τόσο σε Ελλάδα για το πρωτάθλημα, όσο και στην Ευρώπη παρατάχθηκαν με σημαντικές απουσίες, οι οποίες ωστόσο δεν φάνηκαν ικανές να σταματήσουν το «τριφύλλι». Το τζάμπολ της αναμέτρησης είναι προγραμματισμένο για τις 20:30.

Η αθλήτρια του «τριφυλλιού», Κατερίνα Σωτηρίου ανέφερε: «Άλλο ένα ευρωπαϊκό παιχνίδι για την πρώτη φάση, αυτή τη φορά στην Αθήνα και στο ΟΑΚΑ. Ένα γήπεδο που καθαυτό με την αίγλη και την μπασκετική ιστορία, παράλληλα με την διέλευση του κόσμου θα βοηθήσει στα μέγιστα στην προσπάθεια μας. Ο αντίπαλος στα μέτρα μας. Εμείς όπως σε κάθε αγώνα μέχρι τώρα θα επιδιώξουμε να παρουσιαστούμε ανταγωνιστικές, με διάθεση και συγκέντρωση να πανηγυρίσουμε μια ακόμη ευρωπαϊκή νίκη για το Σύλλογο.

Οριστικό για… Βοτανικό!
Οριστικό για… Βοτανικό! 2.194 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Δεν υποτιμούμε κανέναν αντίπαλο. Κάθε αγώνας για εμάς έχει στόχο την επίτευξη της νίκης και ταυτόχρονα τη βελτίωση των αδυναμιών μας ώστε να γινόμαστε καλύτερες διεκδικώντας περισσότερα πράγματα. Ελπίζω ο κόσμος να πλαισιώσει την προσπάθειά μας την Τετάρτη όπως έχει κάνει μέχρι τώρα».

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.