ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ερασιτέχνης

Καπογιάννη: «Δεν ξέρω τι θα γίνει στο τέλος όμως εμείς θα παλέψουμε σε κάθε ματς»

Στη σταθερότητα και την ψυχραιμία που έδειξε η ομάδα στο τέλος του αγώνα, απέδωσε τη νίκη η Ελένη Καπογιάννη.

Καπογιάννη: «Δεν ξέρω τι θα γίνει στο τέλος όμως εμείς θα παλέψουμε σε κάθε ματς»

Η Ελένη Καπογιάννη σε δηλώσεις της μετά τη νίκη του Παναθηναϊκού επί του Ερυθρού Αστέρα ανέφερε πως οι «πράσινες» θα παλέψουν σε κάθε ματς που έχει απομείνει, ενώ απέδωσε τη νίκη στη σταθερότητα που βρήκε στο τέλος του αγώνα το «τριφύλλι».

Αναλυτικά είπε:

«Αυτό το ματς το θεωρούσα το πιο δύσκολο από όλα. Είναι μια ομάδα που είναι πολύ αθλητική που παίζει πολύ το ένας με έναν, με βοήθεια, σουτάρουν όλες, τρέχουν όλες και πιέζουν πάρα πολύ. Είδατε και εμείς αναγκαστικά ανακατέψαμε την τράπουλα λόγω των φάουλ και λόγω της κούρασης.

Δεν ήθελε  πολύ να γυρίσει το ματς όπως και γύρισε όμως στο τέλος βρήκαμε πάλι τη σταθερότητα μας και κερδίσαμε το παιχνίδι.

Το αγωνιστικό πρόγραμμα του Παναθηναϊκού την εβδομάδα 7-12 Μαΐου
Το αγωνιστικό πρόγραμμα του Παναθηναϊκού την εβδομάδα 7-12 Μαΐου 104 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Δεν θα είναι εύκολος ο όμιλος. Το έχω πει από την αρχή θεωρώ ότι οι ομάδες είναι ισάξιες και θεωρώ ότι το ματς δεν θα είναι εύκολο ούτε με τη Λούμπλιν εδώ μέσα, γιατί είναι υποψιασμένες και τις αιφνιδιάσαμε εκεί. Εμείς πάμε παιχνίδι με παιχνίδι να προετοιμαστούμε όσο καλύτερα μπορούμε και θα παλέψουμε. Δεν ξέρω τι θα γίνει στο τέλος όμως εμείς θα παλέψουμε».

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.