ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΣΤΟΙΧΗΜΑ

Στοίχημα: Συνδυαστικά στη Βερόνα

Οι στοιχηματικές προτάσεις της ημέρας από το Betarades.gr

Στοίχημα: Συνδυαστικά στη Βερόνα

Εμβόλιμες αγωνιστικές σε εμπορικά πρωταθλήματα της Ευρώπης περιλαμβάνει το ποδοσφαιρικό κουπόνι της Πέμπτης (10/11), ενώ προκύπτουν και δυνατά προγνωστικα Euroleague σήμερα. Η επιλογή της ημέρας από το Betarades.gr προκύπτει από ματς ποδοσφαίρου για τη Σέριε Α, το Βερόνα – Γιουβέντους. Πάμε να δούμε τις λεπτομέρειες!

Έχασε η Βερόνα από τη Μόντσα εκτός έδρας (2-0) και έμεινε μάλιστα για δεύτερη συνεχόμενη αγωνιστική με 10 παίκτες πριν τη συμπλήρωση ημιώρου. Έχει κατρακυλήσει στον πάτο της βαθμολογία. Στο γήπεδό της στα τρία πιο πρόσφατα ματς δέχτηκε το λιγότερο δύο τέρματα και σκόραρε μια φορά στο καθένα.

Από νίκη στο ντέρμπι με την Ίντερ εντός έδρας έρχεται η Γιουβέντους με 2-0. Αυτή ήταν η τέταρτη σερί αναμέτρηση για το πρωτάθλημα που κερδίζει, διατηρώντας παράλληλα και το μηδέν παθητικό. Με νίκη απόψε μπορεί να πάει στην τετράδα που βγάζει στο Τσάμπιονς Λιγκ. Με την ψυχολογία της Γιουβέντους και τον καλό ρυθμό που διαθέτει δύσκολα θα είναι εμπόδιο η ουραγός Βερόνα. Θα ποντάρουμε συνδυαστικά, στο διπλό και over 1,5 σε απόδοση 2.20.

Παναθηναϊκός – Ολυμπιακός με Super Ενισχυμένες Αποδόσεις!
Παναθηναϊκός – Ολυμπιακός με Super Ενισχυμένες Αποδόσεις! 163 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Βρείτε στο Betarades.gr και τα υπόλοιπα προγνωστικά για τα ματς σήμερα στο ποδόσφαιρο και όλα τα υπόλοιπα σπορ!

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

loading...