ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Blogs

Ο Ιωαννίδης τους έκοψε την ελπίδα, έχει γέλιο με τα… πέναλτι και τα… κόρνερ!

Ο Τάσος Νικολογιάννης γράφει για την 11η νίκη του Παναθηναϊκού στο φετινό πρωτάθλημα, που τον διατηρεί στο +6 και στο +10 και για τα πέναλτι που σε άλλους δίνονται με ευκολία και στον Παναθηναϊκό δεν δίνονται, όπως μετά το ντέρμπι και στο Αγρίνιο.

Ο Ιωαννίδης τους έκοψε την ελπίδα, έχει γέλιο με τα... πέναλτι και τα… κόρνερ!

Ο Τάσος Νικολογιάννης γράφει για την 11η νίκη του Παναθηναϊκού στο φετινό πρωτάθλημα, που τον διατηρεί στο +6 και στο +10 και για τα πέναλτι που σε άλλους δίνονται με ευκολία και στον Παναθηναϊκό δεν δίνονται, όπως μετά το ντέρμπι και στο Αγρίνιο.

Ο Φώτης Ιωαννίδης τους χάλασε το βράδυ. Εβαλε το γκολ στο 77 και πάει και αυτή η ελπίδα να κάνει γκέλα ο Παναθηναϊκός και να μειωθεί η διαφορά. Η ομάδα ειδικά στο δεύτερο ημίχρονο με τον Μπερνάρ να περνάει αριστερά και προς τα μέσα έκανε αρκετές φάσεις για γκολ. Τρεις με τον Σπόραρ, μία με τον Σένκεφελντ, αλλά το γκολ ήρθε όταν ο Γιοβάνοβιτς σωστά άλλαξε το σχήμα το έκανε 4-4-2 και δικαιώθηκε με την ταυτόχρονη παρουσία Σπόραρ, Ιωαννίδη στην επίθεση.

Μην τον τσαντίζετε. Δεν συμφέρει κανέναν σας…
Μην τον τσαντίζετε. Δεν συμφέρει κανέναν σας… 1.300 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Ο Παναθηναϊκός ήταν καλύτερος και νίκησε δικαιότατα. Μετά το ντέρμπι και το πέναλτι του Παπασταθόπουλου στον Σπόραρ(τα παπαγαλάκια που λένε ότι η φάση είναι εκτός περιοχής να φάνε ψαράκι διότι αν κάνεις στοπ καρέ βλέπεις τα χέρια του Παπασταθόπουλου στην μέση του Σπόραρ να τον τραβάει και το πόδι του Σπόραρ να πατάει γραμμή) στο Αγρίνιο δεν δόθηκε πέναλτι σε χέρι του Αποστολάκη μετά από σουτ του Σπόραρ στο 21. Αν δινόταν το πέναλτι θα βλέπαμε μία νίκη του Παναθηναϊκού με αρκετά γκολ, αλλά η προπαγάνδα των απέναντι έχει πιάσει τόπο.

Το πιο αστείο είναι αυτοί, που μας κουνάγανε το δάκτυλο για τα καθαρά πέναλτι, που πήρε ο Παναθηναϊκός με την ΑΕΚ, να λένε ότι είναι πέναλτι αυτό που δόθηκε χθες στον Αμραμπάτ. Χωρίς άλλο σχόλιο. Το καλό είναι ότι η ομάδα συνεχίζει πρώτη και αήττητη και το πιο καλό είναι να τους ακούμε να κλαίνε σήμερα για τα ….κόρνερ που δεν πήραν στην Λιβαδειά. Μιλάμε ότι δεν κρύβονται και εκτίθενται. Δεν πειράζει, εμείς συνεχίζουμε.

Ενοχλεί πολύ, που ο Παναθηναϊκός είναι στην κορυφή, που έχει το 11 στα 12, δεν το αντέχουν, δεν το μπορούν και βλέπουν φαντάσματα όπως στο Αγρίνιο ότι ο Τσέριν έκανε φάουλ στον Κολοβό, ο οποίος τραβάει την φανέλα του Τσέριν, αλλά είπαμε προπαγάνδα φουλ από ανθρώπους, που θα έπρεπε να είχε αποβάλει το ποδόσφαιρο.

Την Κυριακή πάλι γεμάτη θα είναι η Λεωφόρος με στόχο η ομάδα να φθάσει σε άλλη μία νίκη κόντρα σε μία πολύ δύσκολη ομάδα, όπως είναι ο Ατρόμητος.

Τάσος Νικολογιάννης
Τάσος Νικολογιάννης Eχει περάσει σχεδόν όλη του την ζωή στο ρεπορτάζ του Παναθηναϊκού. Από μικρός ήθελε να ασχοληθεί με τη δημοσιογραφία και όταν αποφοίτησε από το εργαστήρι επαγγελματικής δημοσιογραφίας ξεκίνησε την καριέρα του στον «ΦΙΛΑΘΛΟ» το 1984. Αφού πέρασε από το ρεπορτάζ Πειραϊκών, Β΄Εθνικής και διαιτησίας, το καλοκαίρι του 1986, το όνειρό του έγινε πραγματικότητα! Ανέλαβε το ρεπορτάζ του «τριφυλλιού», το οποίο ακολουθεί μέχρι και σήμερα, σε μια πορεία γεμάτη ειδήσεις, πολλά γραπτά, πολλές χαρές, αλλά και λύπες και αμέτρητα ταξίδια! Το 2003 έφυγε από τον «ΦΙΛΑΘΛΟ» και πήγε στο «SPORTIME». Δυο χρόνια αργότερα πήρε…μεταγραφή για τη «SPORTDAY», και το 2015 πήγε στην «ΠΡΑΣΙΝΗ», ενώ από το 2021 συνεργάζεται με το SDNA.GR. Από το 2000 και μετά πήγε στον ΣΠΟΡ FM 94.6 με διάλλειμα τριών ετών όπου μεταπήδησε στο SPORT24 Radio. Στο PANATHINAIKOS24.gr γράφει με στόχο την έγκαιρη και έγκυρη ενημέρωση για τους φίλους του Παναθηναϊκού. Είναι μέλος της ΕΣΗΕΑ και του ΠΣΑΤ.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.