ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Πλώρη για ακόμα ένα «τρίποντο» κόντρα στον Ατρόμητο

Ομάδα και κόσμος, στρέφονται στην τελευταία αναμέτρηση του πρώτου γύρου κόντρα στον Ατρόμητο.

Πλώρη για ακόμα ένα «τρίποντο» κόντρα στον Ατρόμητο

Μετά το πέμπτο «διπλό» του Παναθηναϊκού στην περιφέρεια, οι «πράσινοι» στρέφονται στην αναμέτρηση της Κυριακής κόντρα στον Ατρόμητο, σε μια Λεωφόρο που θα είναι γι΄ ακόμα μια φορά κατάμεστη.

Στο «τριφύλλι» θέλουν το «τρίποντο» κόντρα στην ομάδα των δυτικών προαστείων για να κλείσουν ιδανικά τον πρώτο γύρο, όντας άτυπα πρωταθλητές χειμώνα.

Ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς δεν έχει ανοίξει ακόμα τα χαρτιά σου σε ότι έχει να κάνει με μια πιθανή ενδεκάδα, ωστόσο η ομάδα θα παραταχθεί όσο το δυνατόν φρέσκια, ώστε η νίκη να έρθει και στη συνέχεια να πάμε σε μια περίοδο ανασύνταξης και ανασυγκρότησης, κάτι που έχει άμεσα ανάγκη το σύνολο του Σέρβου τεχνικού.

Αλαφούζος σε μεγάλη συνέντευξη: Το πρωτάθλημα, η αποτυχία, τα 130 εκατ, το παρασκήνιο με Γιοβάνοβιτς – Τερίμ, η διαφθορά και το όνειρό του
Αλαφούζος σε μεγάλη συνέντευξη: Το πρωτάθλημα, η αποτυχία, τα 130 εκατ, το παρασκήνιο με Γιοβάνοβιτς – Τερίμ, η διαφθορά και το όνειρό του 3.330 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Στη σημερινή προπόνηση θα υπάρξει πιο ξεκάθαρη εικόνα για αυτούς που θα ξεκινήσουν στο βασικό σχήμα, με τις διαφοροποιήσεις σχετικά με το ματς του Αγρινίου να μην είναι μεγάλες, καθώς ήδη το απουσιολόγιο της ομάδας μετρά αρκετούς ποδοσφαιριστές.

Από κει και έπειτα, στο «Απ. Νικολαΐδης» δεν θα πέφτει καρφίτσα… καθώς οι φίλοι της ομάδας εξαφάνισαν τα διαθέσιμα εισιτήρια, δημιουργώντας ακόμα ένα sold out τη φετινή σεζόν, με τον κόσμο να θέλει να δώσει ώθηση στο «τριφύλλι» για να έρθει ακόμα μια νίκη και να προχωρήσει η ομάδα στην ανάπαυλα λόγω του Μουντιάλ.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.