ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Έξι μήνες στον Καραπαπά και 3,5 στον Βρέντζο για τη χυδαία συμπεριφορά στη Λεωφόρο!

Με έξι μήνες απαγόρευση εισόδου στο γήπεδο τιμωρήθηκε ο Κώστας Καραπαπάς και 3.5 μήνες ο Γιάννης Βρέντζος.

Έξι μήνες στον Καραπαπά και 3,5 στον Βρέντζο για τη χυδαία συμπεριφορά στη Λεωφόρο!

Με έξι μήνες απαγόρευση εισόδου στο γήπεδο τιμωρήθηκε ο Κώστας Καραπαπάς και 3.5 μήνες ο Γιάννης Βρέντζος.

Η χυδαιότητα των ανθρώπων του Ολυμπιακού στο ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό στη Λεωφόρο δεν έμεινε ατιμώρητη.

Οπως έγινε γνωστό από τη Σούπερ Λίγκα, ο Κώστας Καραπαπάς μετά τα όσα έκανε στη Λεωφόρο τιμωρήθηκε με απαγόρευση εισόδου στα γήπεδα για 6 μήνες, ενώ ο Γιάννης Βρέντζος με 3,5 μήνες. Ο Δ. Αγραφιώτης απαλλάχθηκε, ενώ η ΠΑΕ Ολυμπιακός θα κληθεί να πληρώσει 20.0000 ευρώ.

Πώς θα παίζει ο Παναθηναϊκός του Ντιέγκο Αλόνσο: Οι 3 διαφορές του με Τερίμ και Γιοβάνοβιτς
Πώς θα παίζει ο Παναθηναϊκός του Ντιέγκο Αλόνσο: Οι 3 διαφορές του με Τερίμ και Γιοβάνοβιτς 8.397 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Το Πρωτοβάθμιο Μονομελές Πειθαρχικό Όργανο πήρε τις παρακάτω αποφάσεις για την 11η αγωνιστική ημέρα του Πρωταθλήματος Super League 2022-23:

4/ ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ, Κ. ΚΑΡΑΠΑΠΑΣ (Αντιπρόεδρος), Ι. ΒΡΕΝΤΖΟΣ (Μέλος Δ.Σ.) Δ. ΑΓΡΑΦΙΩΤΗΣ (Αντιπρόεδρος): – Απαλλάσσει τον 4ο εγκαλούμενο από τις αποδιδόμενες σε αυτόν πειθαρχικές παραβάσεις. – Απαλλάσσει τον 2ο εγκαλούμενο της υπό στοιχεία 1) Α) πράξης. – Απαλλάσσει τον 2ο εγκαλούμενο της υπό στοιχεία 1) Γ) (ι) πράξης καθ’ ο μέρος αφορά μόνο στην είσοδο αυτού στον  αγωνιστικό χώρο. – Απαλλάσσει τον 3ο εγκαλούμενο της υπό στοιχείο 1) Α)  (ι) πράξης.  – Δέχεται κατά τα λοιπά ότι οι εγκαλούμενοι τέλεσαν τις λοιπές αποδιδόμενες σε αυτούς πειθαρχικές παραβάσεις. – Επιβάλλει: [Ι] Στον 2ο εγκαλούμενο Κ. ΚΑΡΑΠΑΠΑ για την  υπό στοιχεία 1) Β’) πράξη απαγόρευση εισόδου στο γήπεδο για χρονικό διάστημα δύο (2) μηνών (παράβαση άρθρων 12 παρ.  1 περ. β’, 11 και 10 παρ. 1 περ. β’, του Π.Κ. της ΕΠΟ), για την  υπό στοιχεία 1) Γ) (ι) πράξη απαγόρευση εισόδου στο γήπεδο  για χρονικό διάστημα δύο (2) μηνών (παράβαση άρθρων 12  παρ. 1 περ. β’, 11 και 10 παρ. 1 περ. δ Ι του ΠΚ της ΕΠΟ), για  την υπό στοιχείο 1) Γ) (ιι) και (ιιι) πράξη απαγόρευση εισόδου στο γήπεδο για χρονικό διάστημα τριών (3) μηνών (παράβαση  άρθρων 12 παρ. 1 περ. β’, 11 και 10 παρ. 1 περ. δ’ Ι του ΠΚ της ΕΠΟ) και για την υπό στοιχεία 1) Γ) (iv) πράξη απαγόρευση εισόδου στο γήπεδο για χρονικό διάστημα δύο (2) μηνών (παράβαση άρθρων 12 παρ. 1 περ. β’, 11 και 10 παρ. 1 περ. δ Ι  του ΠΚ της ΕΠΟ).  – Καθορίζει για τον 2ο εγκαλούμενο συνολική ποινή  απαγόρευσης εισόδου στο γήπεδο έξι (6) μηνών. – Επιβάλλει: [ΙΙ] Στον 3ο εγκαλούμενο Ι. ΒΡΕΝΤΖΟ για την  υπό στοιχείο 1) Β) (ι) πράξη απαγόρευση εισόδου στο γήπεδο  για χρονικό διάστημα δύο (2) μηνών (παράβαση άρθρων 12  παρ. 1 περ. β’, 11 και 10 παρ. 1 περ. δ Ι του ΠΚ της ΕΠΟ) και για  την υπό στοιχείο 1) Β) (ιι) απαγόρευση εισόδου στο γήπεδο για χρονικό διάστημα δύο (2) μηνών (παράβαση άρθρων 12 παρ.  1 περ. β’, 11 και 10 παρ. 1 περ. δ Ι του ΠΚ της ΕΠΟ) και για την  υπό στοιχείο 1) Β) πράξη (είσοδος σε αποδυτήρια διαιτητών)  απαγόρευση εισόδου στο γήπεδο για ένα (1) μήνα και  χρηματική ποινή δέκα χιλιάδων (10.000) ευρώ (άρθρο 12 παρ. 5  ΚΑΠ της ΕΠΟ).  – Καθορίζει για τον 3ο εγκαλούμενο συνολική ποινή  απαγόρευσης εισόδου στο γήπεδο τριών (3) μηνών και  δεκαπέντε (15) ημερών. – Επιβάλλει: [ΙΙΙ] Στην 1η εγκαλούμενη ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ τη  χρηματική ποινή των δέκα χιλιάδων (10.000,00) ευρώ (παράβαση άρθρων 1, 5 επ, 14 παρ. 1, 2, 3 και 4 περ. β΄ και 15  παρ. 4 περ. α’ του Π.Κ. της ΕΠΟ) (για την υπό στοιχείο 1) Β)  πράξη του Κ. ΚΑΡΑΠΑΠΑ και για την υπό στοιχείο 1) Α) (ιι) για Ι.  ΒΡΕΝΤΖΟ) και χρηματική ποινή δεκαπέντε χιλιάδων (15.000)  ευρώ (άρθρο 5, 11 παρ. 3, 12, 10, παρ. 1 περ. β’ και δ Ι, 14 του  ΠΚ της ΕΠΟ). – Καθορίζει συνολική χρηματική ποινή για την 1η εγκαλουμένη ΠΑΕ είκοσι χιλιάδων (20.000) ευρώ.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.