ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Απίστευτη ανακοίνωση για Καραπαπά: “Ο Κώστας θα βλέπει τους αγώνες μαζί με εμάς. Ελάτε να τον βγάλετε”

Η Θύρα 7 εξέδωσε ανακοίνωση... στήριξης στον αντιπρόεδρο της ΠΑΕ Ολυμπιακός μετά την τιμωρία του και την απαγόρευση 6 μηνών από τα γήπεδα.

Απίστευτη ανακοίνωση για Καραπαπά:

Η Θύρα 7 εξέδωσε ανακοίνωση… στήριξης στον αντιπρόεδρο της ΠΑΕ Ολυμπιακός μετά την τιμωρία του και την απαγόρευση 6 μηνών από τα γήπεδα.

Οι οργανωμένοι οπαδοί των ερυθρόλευκων επικροτούν τη χυδαία συμπεριφορά του κ. Καραπαπά και τονίζουν, μεταξύ άλλων, στην ανακοίνωσή τους στα social media:

“Ο Κώστας θα βλέπει τους αγώνες μαζί με εμάς στην 7! Ελάτε να τον βγάλετε από εκεί”.

Πώς θα παίζει ο Παναθηναϊκός του Ντιέγκο Αλόνσο: Οι 3 διαφορές του με Τερίμ και Γιοβάνοβιτς
Πώς θα παίζει ο Παναθηναϊκός του Ντιέγκο Αλόνσο: Οι 3 διαφορές του με Τερίμ και Γιοβάνοβιτς 8.402 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.