ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ερασιτέχνης

Αποθεώθηκε η αποστολή του Παναθηναϊκού Β΄ στην Ηγουμενίτσα (vid)

Έκαναν την νύχτα... μέρα οι φίλοι του Παναθηναϊκού.

Αποθεώθηκε η αποστολή του Παναθηναϊκού Β΄ στην Ηγουμενίτσα (vid)

Ο Παναθηναϊκός Β΄ αντιμετωπίζει αύριο εκτός έδρας τον Θεσπρωτό, στο πλαίσιο της 2ης αγωνιστικής της Super League 2. Η αποστολή του τριφυλλιού μάλιστα έφτασε σήμερα στην Ηγουμενίτσα και μάλιστα κατά την άφιξή της στο ξενοδοχείο αποθεώθηκε από μερίδα οπαδών του τριφυλλιού.

Επίσης, αύριο πριν από την έναρξη της αναμέτρησης θα βραβευτεί από τον Θεσπρωτό, ο γενικός αρχηγός της δεύτερης ομάδας τριφυλλιού, Γιάννης Καλιτζάκης.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.