ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ερασιτέχνης

Ήττα από την ΑΕΚ με κακή εμφάνιση

Τα κορίτσια του Παναθηναϊκού δεν παρουσίασαν καθόλου καλό πρόσωπο με την ΑΕΚ εκτός έδρας και ηττήθηκαν με 3-1 σετ. Δεύτερη ήττα στο πρωτάθλημα.

Ήττα από την ΑΕΚ με κακή εμφάνιση

Την δεύτερη ήττα τους μέσα στη σεζόν γνώρισε η ομάδα βόλεϊ των Γυναικών του Παναθηναϊκού. Οι πράσινες εμφανίστηκαν στο γήπεδο για μόλις ένα σετ και δίκαια γνώρισαν την εκτός έδρας ήττα με 3-1 από την ΑΕΚ εκτός έδρας.

Οι πράσινες είχαν αρκετά κενά διαστήματα ενώ στο τέταρτο σετ του αγώνα δεν έδειξαν καμία αντίσταση με αποτέλεσμα η ΑΕΚ να πάρει εύκολα το τρίποντο. Με την ήττα αυτή τα κορίτσια του τριφυλλιού βρίσκονται πλεόν στο -6 από την κορυφή.

Αυτό πρακτικά σημαίνει ότι θα πρέπει να μην κάνουν άλλο στραβοπάτημα στη σεζόν και να πάρουν νίκες στα ντέρμπι.

Ολικό rebuilding: Αλλάζουν και 4 ξένοι του Παναθηναϊκού
Ολικό rebuilding: Αλλάζουν και 4 ξένοι του Παναθηναϊκού 2.033 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Το ματς

Η ΑΕΚ μπήκε πολύ δυνατά στην αναμέτρηση παίρνοντας διαφορά τριών πόντων (4-1), με τον Παναθηναϊκός να φέρνει γρήγορα τις ισορροπίες στο σετ (7-7). Οι ομάδες ήταν πολύ ανταγωνιστικές στη συνέχεια με το σετ να πηγαίνει πόντο-πόντο και τον Παναθηναϊκό να αποκτά για πρώτη φορά προβάδισμα (11-13).

Βέβαια, οι γηπεδούχες βρήκαν τον τρόπο να ισοφαρίσουν (15-15) και να περάσουν μπροστά στο σκορ (19-17), αναγκάζοντας τον Μπράνκο Γκάιτς να καλέσει time out. Οι «πράσινες», ξανά, βρήκαν τους πόντους για να ισοφαρίσουν 20-20 και 23-23, ωστόσο η ΑΕΚ με επιθετικό σερί έκλεισε το σετ (25-23) για να πάρει το προβάδισμα στα σετ.

Στην επανάληψη, ο Παναθηναϊκός έβγαλε αντίδραση, ξεκινώντας τέσσερις συνεχόμενους πόντους (0-4). Η ομάδα του Μπράνκο Γκάιτς με καλύτερο σερβίς από το πρώτο σετ, πίεσε την υποδοχή της ΑΕΚ και διεύρυνε την υπέρ της διαφορά (8-14). Οι νταμπλούχες Ελλάδας κατάφεραν να στείλουν τη διαφορά στο +10 (12-22) και εν τέλει να κλείσουν το σετ με 12-25 για την ισοφάριση στα σετ (1-1).

Στο τρίτο σετ οι δύο ομάδες με μικρά σερί έδιναν η μία στην άλλη το προβάδισμα. Με το σκορ στο 8-6, ο Μπράνκο Γκάιτς κάλεσε τάιμ άουτ αφού τα λάθη είχαν αρχίσει να κάνουν και πάλι την εμφάνισή τους στην πλευρά του Παναθηναϊκού. Με άσσο της Μέντιτς ο Παναθηναϊκός ισοφάρισε σε 12-12 και το «τριφύλλι» προσπέρασε με 14-16, αφού είχε ανεβάσει το ποσοστό του στο μπλοκ. Η Σίλβα πήγε στο σερβίς για την ΑΕΚ και έβαλε εκ νέου δύσκολα στην υποδοχή του «τριφυλλιού», επιτρέποντας έτσι στις γηπεδούχες να προσπεράσουν με 22-19. Το σετ δεν είχε γυρισμό για τον Παναθηναϊκό, που δεν μπορούσε να βρει το αντίδοτο στη Σίλβα και έτσι η Κουβανή διαγώνια της ΑΕΚ διαμόρφωσε το 25-20, κάνοντας το 2-1 στα σετ.

Ο Παναθηναϊκός έμεινε πίσω στο σκορ με 8-3 και στο τέταρτο σετ, όντας φανερά επηρεασμένος από την εξέλιξη του τρίτου σετ. Στο διάστημα αυτό ο Μπράνκο Γκάιτς είχε χρησιμοποιήσει και τα δύο τάιμ άουτ που είχε στη διάθεσή του. Το «τριφύλλι» δεν μπορούσε να μπει στη διεκδίκηση του σετ συνεχίζοντας το ένα λάθος πίσω από το άλλο, την ώρα που οι γηπεδούχες έδειχναν έτοιμες να καθαρίσουν το ματς. Έτσι προηγήθηκαν με 13-5 και 20-10, πριν φτάσουν στο τελικό 25-12, σε ένα σετ όπου ο Παναθηναϊκός ήταν αδικαιολογήτως απών.

Τα σετ: 3-1 (25-23, 12-25, 25-20, 25-12)

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.