ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΣΤΟΙΧΗΜΑ

Στοίχημα: Ματς για γκολ στο Μιλάνο

Οι στοιχηματικές προτάσεις της ημέρας από το Betarades.gr

Στοίχημα: Ματς για γκολ στο Μιλάνο

Η τελευταία Κυριακή (13/11) πριν τη διακοπή για το Μουντιάλ 2022 έχει γεμάτο πρόγραμμα και ενδιαφέρουσες επιλογές για πάμε στοίχημα οπαπ. Από τη Σέριε Α έρχεται μια δυνατή πρόταση σήμερα και συγκεκριμένα από τον αγώνα ανάμεσα σε Μίλαν και Φιορεντίνα. Ας δούμε που ποντάρουμε παρακάτω.

ΜΟΥΝΤΙΑΛ PREDICTOR! Δίνεις ΔΩΡΕΑΝ Προγνωστικά για τους αγώνες Μουντιάλ! Διεκδικείς 2.500€*!

Κατώτερη των προσδοκιών εμφανίστηκε η Μίλαν την περασμένη αγωνιστική, έμεινε στο 0-0 στην έδρα της Κρεμονέζε. Παρόλο που είχε τον έλεγχο της αναμέτρησης δεν ήταν ουσιαστική και έτσι κατέληξε να πετάξει δύο βαθμούς. Πλέον, έχει 30 πόντους στην κατάταξη, όσους και η Λάτσιο, και η Νάπολι έχει ξεφύγει στους +11. 

Σε καλό “φεγγάρι” βρίσκεται η Φιορεντίνα, που έχει φτάσει τις πέντε διαδοχικές νίκες πλέον. Και μάλιστα έχοντας δεχτεί μόνο τρία γκολ συνολικά σε αυτά τα παιχνίδια. Πιο πρόσφατα επικράτησε επί της Σαλερνιτάνα εντός έδρας με 2-1. Έχει φτάσει τους 19 βαθμού και απέχει οχτώ από θέση που δίνει ευρωπαϊκό εισιτήριο. Έχει πίεση η Μίλαν λόγω της γκέλας της και της βαθμολογικής διαφοράς με την πρωτοπόρο Νάπολι. Η ανεβασμένη Φιορεντίνα δεν αναμένεται να είναι εύκολη αντίπαλος. Θα επιλέξουμε το Goal/Goal σε απόδοση 1.90.

Δείτε καθημερινά στο Betarades.gr προγνωστικά στοιχήματος για τα σημαντικότερα ματς στο ποδόσφαιρο και σε όλα τα αθλήματα!

21+ | *Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.