ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ερασιτέχνης

Πρωταθλητής Ελλάδας ο Ιακωβίδης!

Ο αρσιβαρίστας του Παναθηναϊκού Θοδωρής Ιακωβίδης κράτησε και πάλι ψηλά την πράσινη σημαία και πήρε το χρυσό μετάλλιο στο πανελλήνιο πρωτάθλημα στην Καβάλα.

Πρωταθλητής Ελλάδας ο Ιακωβίδης!

Ο «Άτλαντας» του «τριφυλλιού» για ακόμα μια φορά απέδειξε ότι είναι ο κορυφαίος έλληνας αρσιβαρίστας στην κατηγορία των 96 κιλών και πανηγύρισε μια ακόμα πρωτιά.

Συγκεκριμένα ο Ιακωβίδης ανέβηκε στο πρώτο σκαλί του βάθρου σηκώνοντας 156 και 190 κιλά αντίστοιχα και έδειξε για ακόμα μια φορά την ποιότητα του ως αθλητής.

Στην ίδια κατηγορία αγωνίστηκε και ο Κώστας Καραγγελής που πήρε την 7η θέση σηκώνοντας 117 και 121 κιλά αντίστοιχα.

Για τη νίκη που θα στείλει τους τελικούς σε 5ο ματς
Για τη νίκη που θα στείλει τους τελικούς σε 5ο ματς 117 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.