ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ερασιτέχνης

«Καθάρισε» και τις Εσπερίδες

Τα κορίτσια του Παναθηναϊκού επικράτησαν εύκολα με 74-45 και συνέχισαν αήττητες σε πρωτάθλημα και Ευρώπη.

«Καθάρισε» και τις Εσπερίδες

Οι «πράσινες» συνεχίζουν αήττητες την πορεία τους σε Ελλάδα και Ευρώπη κάνοντας το δέκα στα δέκα, με την επόμενη «μάχη» να έχει προγραμματιστεί για την Τετάρτη 16 Νοεμβρίου στο κλειστό του Αγίου Θωμά κόντρα στη Λούμπλιν για το EuroCup.

Οι αθλήτριες της κόουτς Καπογιάννη ήταν καταιγιστικές και με πολυφωνία της επίθεση διατήρησαν το αήττητο σερί τους.

Ο Παναθηναϊκός μπήκε δυνατά στο ματς με την Πότερ να σημειώνει τους δύο πρώτους πόντους με βολές. Τη σκυτάλη πήραν Κάρτερ και Παυλοπούλου για το 9-0. Με αντεπίθεση από τις Εσπερίδες η διαφορά μειώθηκε στο καλάθι στο 7’ (11-9) ωστόσο, οι «πράσινες» ολοκλήρωσαν το δεκάλεπτο με +5 (17-12).

Κράτα γερά ψυχάρα Πέννυ: Η Ρόγκα ανακοίνωσε τη μάχη της με τον καρκίνο
Κράτα γερά ψυχάρα Πέννυ: Η Ρόγκα ανακοίνωσε τη μάχη της με τον καρκίνο 281 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Με καταιγισμό τριπόντων ξεκίνησε η δεύτερη περίοδος. Με δύο εύστοχα τρίποντα από Αλεξανδρή και Κωτούλα ο ΠΑΟ προηγήθηκε 23-15. Οι Εσπερίδες στη συνέχεια κατάφεραν να μειώσουν στους 3 (23-20) αλλά ο ΠΑΟ επανήλθε γρήγορα στον έλεγχο του ματς και έτρεξε το δικό τους σερί. «Έχτισε» διαφορά 9 πόντων (31-22) και κράτησε χαμηλά τις φιλοξενούμενες. Η Ριντ με 5 συνεχόμενους πόντους πήγε το ματς στο +12 για να κλείσει το ημίχρονο με +16 (38-22).

Με την επιστροφή στο παρκέ ο Παναθηναϊκός συνέχισε να έχει τον απόλυτο έλεγχο στέλνοντας τη διαφορά στο +22 (50-28). Το «τριφύλλι» διατήρησε το ευρύ προβάδισμα θέτοντας τις βάσεις για μια άνετη επικράτηση. Η περίοδος έληξε 54-37.

Το τελευταίο δεκάλεπτο είχε διαδικαστικό χαρακτήρα με τον Παναθηναϊκό να τρέχει ένα σερί 14-0 (68-37) και να σφραγίζει τη νίκη. Η κόουτς Καπογιάννη έδωσε χρόνο συμμετοχής σε όλες τις αθλήτριές της δοκιμάζοντας διάφορα σχήματα.

Διαιτητές: Σπυρόπουλος-Κονταράτος-Τεφτίκης

Δεκάλεπτα: 17-12, 38-22, 54-37, 74-45

Παναθηναϊκός (Καπογιάννη): Ριντ 11, Ζιάκα 2, Κωτούλα 8(2), Παυλοπούλου 12, Πότερ 11, Σωτηρίου 4, Μπουντούρη 6, Αλεξανδρή 10(1), Παλάσκα, Κάρτερ 4, Θεοδωρομανωλάκη 2, Χαιριστανίδου 4

Εσπερίδες (Σόφτσης): Στολίγκα, Βιρχιόσε 13, Γασπαράτου 7(1), Λουκάτου, Γούναρη, Πρίφτη, Κορρέ 9(3), Μπενέκη 4, Κασάπογλου 7(1), Χίγκινς 5.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.