ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΣΤΟΙΧΗΜΑ

Παναθηναϊκός: Για τη νίκη κόντρα στον Ατρόμητο με σούπερ αποδόσεις της Stoiximan

O Παναθηναϊκός ολοκληρώνει τον πρώτο γύρο με την εντός έδρας αναμέτρηση κόντρα στον Ατρόμητο, με την Stoiximan να έχει άκρως ελκυστικές αποδόσεις.

Παναθηναϊκός: Για τη νίκη κόντρα στον Ατρόμητο με σούπερ αποδόσεις της Stoiximan

Το τριφύλλι με 11 νίκες σε 12 παιχνίδια υποδέχεται τον Ατρόμητο στην τελευταία αγωνιστική του πρώτου γύρου. Οι πράσινοι θέλουν τη νίκη σήμερα για να διατηρήσει την διαφορά από τους αντιπάλους του.

Η κορυφαία στοιχηματική εταιρεία έχει ετοιμάσει για το σημερινό ματς μια μεγάλη γκάμα από ελκυστικές αποδόσεις, με τη νίκη του Παναθηναϊκό να τη συναντούμε στο 1.36 . Παράλληλα ο «άσος» από ημίχρονο/τελικό το βρίσκουμε στο 2.00.

Ελκυστικές αποδόσεις υπάρχουν και για τα γκολ της αναμέτρησης, όπου εκεί συναντούμε το over (2,5) στο 2.30. Σε ό, τι έχει να κάνει με τους σκόρερ του αγώνα, ο Σπόραρ για να σκοράρει πρώτος σε απόδοση 6.00, ενώ να σκοράρει ο Βέρμπιτς οποιαδήποτε στιγμή προσφέρεται σε απόδοση 3.95.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.