ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Επικαιρότητα

Οικονόμου σε Πορτοσάλτε: «Μας αδίκησε η διαιτησία» – «Λιώνω να ακούω ότι αδικηθήκατε» (Vid)

Χαμός στην εκπομπή «σήμερα» με τους δύο παρουσιαστές να κάνουν τα δικά τους σχόλια για τη βαθμολογία του πρωταθλήματος και το ντέρμπι Ολυμπιακός-ΑΕΚ.

Οικονόμου σε Πορτοσάλτε: «Μας αδίκησε η διαιτησία» - «Λιώνω να ακούω ότι αδικηθήκατε» (Vid)

Ο Άκης Παυλόπουλος, ως φίλος του Παναθηναϊκού είχε ρόλο παρατηρητή στη διαμάχη που ξεκίνησε με το… τσίγκλισμα από πλευράς του ΑΕΚτζή Άρη Πορτοσάλτε και συνεχίστηκε με τα παράπονα του Δημήτρη Οικονόμου, που έχει ερυθρόλευκα αισθήματα.

«Χαμογελάω γιατί είναι Δευτέρα, ξεκινάει η εβδομάδα, χαρούμενος που γύρισα στη δουλειά μου ευχαριστιέμαι που ο Οικονόμου δεν μπόρεσε να μου βάλει γκολ εχθές. Κλαίει λιγάκι είναι η αλήθεια», τόνισε αρχικά ο Πορτοσάλτε.

«Μας αδίκησε η διαιτησία πρώτα από όλα. Μας ακύρωσε ένα γκολ, χάσαμε μαγικές ευκαιρίες», είπε στη συνέχεια ο Οικονόμου για να λάβει την απάντηση Πορτοσάλτε: «Όταν ακούω ότι αδικήθηκε ο Ολυμπιακός από την διαιτησία… λιώνω, λιώνω! Μπορεί να συμβεί, αλλά λιώνω. Αδικία από την διαιτησία έχουν νιώσει άπαντες. Όταν διαμαρτύρεσαι για την διαιτησία μια γραφικότητα υπάρχει. Αλλά μεγαλώνει όταν διαμαρτύρεται ο Ολυμπιακός».

Πάνω από 8/10 έχεις γνώσεις: Αναγνωρίζεις 10 ήρωες της Επανάστασης του ’21 από μία μόνο εικόνα;
Πάνω από 8/10 έχεις γνώσεις: Αναγνωρίζεις 10 ήρωες της Επανάστασης του ’21 από μία μόνο εικόνα; 64.906 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Τον τελευταίο λόγο πάντως τον είχε ο Οικονόμου: «Κάτσε μην πάρουμε το πρωτάθλημα στο τέλος… Στο γήπεδο του Ολυμπιακού είδες τι γράφει απ΄ έξω; 47 πρωταθλήματα μόνοι μας!».

Όταν ακούω ότι αδικήθηκε ο Ολυμπιακός... λιώνω»" />

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

loading...