ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΣΤΟΙΧΗΜΑ

Στοίχημα: Over με αξία από Ολλανδία

Οι στοιχηματικές προτάσεις της ημέρας από το Betarades.gr

Στοίχημα: Over με αξία από Ολλανδία

Αντίστροφα μετράμε πλέον για την έναρξη του μεγαλύτερου ποδοσφαιρικού γεγονότος, με τα πρωταθλήματα να μπαίνουν στον… πάγο. Το Betarades.gr εντόπισε πρόταση με αξία από τη Β’ Κατηγορία της Ολλανδίας και την αναμέτρηση Άγιαξ Β’ – Ντεν Μπος, την οποία θα αναλύσουμε παρακάτω και η οποία είναι διαθέσιμη στην stoiximan μουντιαλ όπως και αμέτρητες αγορές για το Παγκόσμιο Κύπελλο. 

ΜΟΥΝΤΙΑΛ PREDICTOR! Δίνεις ΔΩΡΕΑΝ Προγνωστικά για τους αγώνες Μουντιάλ! Διεκδικείς 2.500€*!

15η Αγωνιστική στην Eerste Divisie Ολλανδίας με τον Άγιαξ να υποδέχεται την Ντεν Μπος. Οι γηπεδούχοι επέστρεψαν την προηγούμενη αγωνιστική στις επιτυχίες, καθώς επικράτησαν με 4-3 της Ντόρντρεχτ εκτός έδρας, βάζοντας τέλος στο αρνητικό σερί δύο αγωνιστικών. Βρίσκονται στη 10η θέση της κατάταξης, αμυντικά αντιμετωπίζουν πολλά προβλήματα, η εστία τους παραβιάστηκε στα εννέα τελευταία ματς, ενώ το G/G επιβεβαιώθηκε στα οκτώ απ’ αυτά. 

Από την πλευρά της η Ντεν Μπος βρίσκεται σε εξαιρετική κατάσταση, έχοντας κερδίσει τα 5/6 πιο πρόσφατα παιχνίδια της για όλες τις διοργανώσεις και φιγουράρει στη 12η θέση της βαθμολογίας. Δύο ομάδες που σκοράρουν με τρομερή ευκολία αλλά και δέχονται εύκολα γκολ, περιμένουμε ότι θα γίνει ένα ανοιχτό παιχνίδι με πολλά γκολ και θα κρατήσουμε το Over 3,5 σε απόδοση 2.20. 

Βρείτε στο Betarades.gr προτάσεις στοιχήματος για τα σημαντικότερα ματς σήμερα σε ποδόσφαιρο και σε όλα τα αθλήματα!

21+ | *Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

loading...

READ MORE