ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Εκπομπές

Panathinaikos24 TV LIVE: «Η καλύτερη ομάδα του πρωταθλήματος ο Παναθηναϊκός – Αυτές οι μεταγραφικές κινήσεις θα γίνουν» (vid)

Δείτε όσα ειπώθηκαν στην εκπομπή του Panathinaikos24.gr με Τάσο Νικολογιάννη, Κώστα Μανωλιουδάκη και Διονύση Δεσύλλα.

Panathinaikos24 TV LIVE: «Η καλύτερη ομάδα του πρωταθλήματος ο Παναθηναϊκός - Αυτές οι μεταγραφικές κινήσεις θα γίνουν» (vid)

Ολα όσα είδαμε στο νικηφόρο παιχνίδι με τον Ατρόμητο και το πράσινο 12/13.

Τάσος Νικολογιάννης, Κώστας Μανωλιουδάκης και Διονύσης Δεσύλλας, ανέλυσαν τον πρώτου γύρου και αναφέρθηκαν στο γιατί ο Παναθηναϊκός είναι το κορυφαίο σύνολο στο πρωτάθλημα. Τι δείχνει η στατιστική και γιατί το τριφύλλι υπερέχει σε όλους τους βασικούς τομείς.

Τέλος, έκαναν αναφορά στις μεταγραφικές κινήσεις που θα κάνουν οι πράσινοι στην μεταγραφική περίοδο του Ιανουαρίου.

Δείτε την εκπομπή ξανά:

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ