ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Νικολογιάννης: Καλύτερος σε όλο το ματς ο Παναθηναϊκός – Ο Γιοβάνοβιτς έχει φτιάξει μια ομάδα νικητών

Ο Τάσος Νικολογιάννης στάθηκε στην ανωτερότητα του Παναθηναϊκού επί του Ατρόμητου και τόνισε ότι η συνέχεια θα είναι ανάλογη, ενώ έπλεξε το εγκώμιο του Φώτη Ιωαννίδη.

Νικολογιάννης: Καλύτερος σε όλο το ματς ο Παναθηναϊκός - Ο Γιοβάνοβιτς έχει φτιάξει μια ομάδα νικητών

Το καλύτερο ποδόσφαιρο στη Super League έπαιξε ο Παναθηναϊκός στον πρώτο γύρο, όπως σημείωσε ο Τάσος Νικολογιάννης, κάνοντας τον απολογισμό του πρώτου γύρου.

«Έχει βάλει σφραγίδα σε αυτή την ομάδα, από πέρυσι φάνηκε η δουλειά του Γιοβάνοβιτς. Φέτος έχει δημιουργήσει μια ομάδα νικητών που έχει κερδίσει με όλους τους τρόπους. Με ανατροπή σε ντέρμπι, άνετα εκτός έδρας, με αντιπάλους που παίζουν κλειστά. Ο Παναθηναϊκός παίζει πολύ οργανωμένα, το καλύτερο ποδόσφαιρο, στον πρώτο γύρο και θα έχει και συνέχεια στον δεύτερο. Οι ομάδες χτίζονται και εξελίσσονται σταδιακά και με τον Γιοβάνοβιτς αυτό θα συνεχιστεί. Είναι δεδομένη η ενίσχυση του, θα πάρει έναν εξτρέμ μάλλον δεξί κι έναν παίκτη 8-10, ήδη έχουν τσεκάρει παίκτες. Δεν αποκλείω να έρθει κι ένας επιθετικός, για μια τρίτη λύση», είπε μεταξύ άλλων.

Παράλληλα, μιλώντας για τη χθεσινή νίκη των «πράσινων» επί του Ατρόμητου, ο έμπειρος ρεπόρτερ τόνισε: «Πέτυχε μια ακόμα νίκη όντας καλύτερος σε όλη την διάρκεια του αγώνα, κάνοντας ευκαιρίες από τα πρώτα λεπτά, έχοντας δοκάρι εξ επαφής. Ο Ατρόμητος έμεινε στο 34’ με δέκα παίκτες, έπαιξε πάρα πολύ κλειστά από το 1’ και ακόμα πιο κλειστά μετά την αποβολή. Ο Παναθηναϊκός είχε την υπομονή να κυκλοφορήσει την μπάλα και να μην παίξει με γιόμες. Ο Γιοβάνοβιτς αποφάσισε να βάλει έναν δεύτερο φορ, βλέποντας την πολυκοσμία και την μαζική άμυνα του αντιπάλου».

Το μαρς – πέναλτι που δεν έδωσε ο Γάλλος διαιτητής υπέρ του Παναθηναϊκού (vid)
Το μαρς – πέναλτι που δεν έδωσε ο Γάλλος διαιτητής υπέρ του Παναθηναϊκού (vid) 7.165 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Ο Νικολογιάννης επισήμανε ότι στον Παναθηναϊκό κλείνουν τα αυτιά τους σε όλα αυτά που ακούγονται δεξιά κι αριστερά για τα πέναλτι, καθώς και τα έξι ήταν καθαρά.

Ενώ σχολίασε ότι ο Ιωαννίδης είναι ένας παίκτης που εξελίχθηκε με τον Γιοβάνοβιτς και πλέον αποτελεί μια σημαντική λύση για την επίθεση του «τριφυλλιού».

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.