ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Πρόγραμμα… βουνό τον Γενάρη ο Παναθηναϊκός

Ο Παναθηναϊκός δίνει τον Ιανουάριο 8 ματς σε 20 μέρες, με τα 6 από αυτά μάλιστα να είναι εκτός έδρας. Τρία ματς με τον ΠΑΟΚ σε μια εβδομάδα σε περίπτωση που προκριθεί επί του Βόλου το τριφύλλι και περάσει ο ΠΑΟΚ την Καλαμάτα.

Πρόγραμμα... βουνό τον Γενάρη ο Παναθηναϊκός

Οι πράσινοι πήραν τη νίκη επί του Ατρόμητου και έκλεισαν ιδανικά τον πρώτο γύρο. Ωστόσο, μετά και την κλήρωση του Κυπέλλου είναι σαφές ότι ο Γενάρης θα είναι αρκετά δύσκολος για τον Παναθηναϊκό.

Οι πράσινοι, αν περάσουν τον Βόλο και ο ΠΑΟΚ περάσει την Καλαμάτα, θα παίξουν τρεις φορές σε μία εβδομάδα με την ομάδα της Θεσσαλονίκης. Παράλληλα, έχουν να δώσουν συνολικά οκτώ ματς μέσα σε 20 μέρες σε πρωτάθλημα και Κύπελλο, με τα 6 από αυτά μακριά από την Λεωφόρο.

Πάμε να δούμε αναλυτικά:

Τρελός, κακό παιδί, αλλά παικταράς: Ο killer- γκολτζής που ήταν ο μεγαλύτερος καημός του καπετάνιου
Τρελός, κακό παιδί, αλλά παικταράς: Ο killer- γκολτζής που ήταν ο μεγαλύτερος καημός του καπετάνιου 97.513 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

4 ή 5 Ιανουαρίου Λεβαδειακός εκτός (πρωτάθλημα)

7 ή 8 Ιανουαρίου ΑΕΚ εκτός (πρωτάθλημα)

10 ή 12 Ιανουαρίου Βόλος εκτός (κύπελλο)

14 ή 15 Ιανουαρίου ΠΑΣ Γιάννινα εκτός (πρωτάθλημα)

17-19 Ιανουαρίου ΠΑΟΚ εκτός (κύπελλο αν έχει προκριθεί ο Παναθηναϊκός επί του Βόλου και αν έχει πάρει ο ΠΑΟΚ την πρόκριση επί της Καλαμάτας)

21 ή 22 Ιανουαρίου ΠΑΟΚ εντός (πρωτάθλημα)

24-26 Ιανουαρίου ΠΑΟΚ εντός (πρωτάθλημα)

28-29 Ιανουαρίου Αστέρας εκτός (πρωτάθλημα)

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.