ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Η ομαδάρα του Γιοβάνοβιτς εφιάλτης για τους αντιπάλους!

Ο Τάσος Νικολογιάννης γράφει για την ομαδάρα, που έχει φτιάξει ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς, τον εφιάλτη των αντιπάλων και την τεράστια προσφορά του Φώτη Ιωαννίδη.

Η ομαδάρα του Γιοβάνοβιτς εφιάλτης για τους αντιπάλους!

Επειδή το έζησα το πρωτάθλημα του 2004 δεν έχει σχέση ο Ολισαντέμπε τότε με τον Ιωαννίδη σήμερα. Ο Ολισαντέμπε τότε έμπαινε αλλαγή, όπως τώρα ο Ιωαννίδης, αλλά τα γκολ τα έβαζε συνήθως κοντά στο 90, η και μετά το 90. Ο Φώτης μπαίνει αλλαγή τώρα και τα γκολ τα βάζει στο 77 στο Αγρίνιο και στο 80 με τον Ατρόμητο. Επίσης τότε ο Παναθηναϊκός ένιωθε την ανάσα του Ολυμπιακού, που ήταν στο -2. Τώρα η κοντινότερη ομάδα είναι η ΑΕΚ στο -8, ο δε Ολυμπιακός χρειάζεται κιάλια για να δει τον Παναθηναϊκό, αφού είναι στο -`12.

Η ομάδα κέρδισε τον Ατρόμητο σε ένα παιχνίδι που έμοιαζε με χριστιανοί λιοντάρια από το πρώτο μέχρι το τελευταίο λεπτό. Ο Ατρόμητος επέλεξε για 90 λεπτά να παίξει όλος πίσω και με 11 που ήταν μέχρι το 34 και με 10, που ήταν δικαίως από το 34 και μετά . Ο Παναθηναϊκός με ηρεμία και ορθολογικό παιχνίδι χωρίς γιόμες το έψαξε πολύ, έχασε ευκαιρίες και τελικά βρήκε το γκολ από τον Ιωαννίδη, που μπήκε αλλαγή και στη συνέχεια και με μία γκολάρα του Μάγκνουσον όλα τέλειωσαν.

Ο Παναθηναϊκός πήγε στην διακοπή λόγω Μουντιάλ με έναν ιστορικό πρώτο γύρο, που θα είναι σημείο αναφοράς για χρόνια με 37 στους 39 πόντους και με διαφορά 8 και 12 βαθμών από ΑΕΚ, Ολυμπιακό και ΠΑΟΚ αντίστοιχα. Φυσικά τίποτα δεν έχει κριθεί ακόμα με 23 παιχνίδια μπροστά μας. Από την άλλη είναι αστείο να ακούς ότι η ομάδα, που ακολουθεί είναι καλύτερη από την ομάδα που είναι πρώτη. Ούτε οι αριθμοί δεν το λένε με τον Παναθηναϊκό να έχει την καλύτερη άμυνα, την καλύτερη επίθεση, να έχει κάνει δύο ανατροπές στα ντέρμπι με ΠΑΟΚ και ΑΕΚ, που ήταν καλύτερος, να έχει πέντε εκτός έδρας νίκες κάτι που δεν έχει πετύχει καμία άλλη ομάδα. Ο Παναθηναϊκός κάνει τα λιγότερα λάθη και από ΑΕΚ και από Ολυμπιακό, έχει την μεγαλύτερη αποτελεσματικότητα και μηδέν απώλειες στα παιχνίδια με τους μικρομεσαίους σε αντίθεση με τους άλλους.

Τρελός, κακό παιδί, αλλά παικταράς: Ο killer- γκολτζής που ήταν ο μεγαλύτερος καημός του καπετάνιου
Τρελός, κακό παιδί, αλλά παικταράς: Ο killer- γκολτζής που ήταν ο μεγαλύτερος καημός του καπετάνιου 97.193 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Αυτό φαίνεται ενοχλεί και ακούμε για διαιτησίες, για καλύτερη μπάλα από τους άλλους και άλλα τέτοια. Δεν πειράζει, ας συνεχίσουν έτσι αυτοί, να συνεχίσουμε σεμνά και ταπεινά και εμείς και στον δεύτερο γύρο η διαφορά θα αυξηθεί. Η ομάδα θα πάρει ανάσες τώρα και θα έρθουν παίκτες, που θα βοηθήσουν στο κέντρο και στην επίθεση στη συνέχεια της σεζόν. Ο κόσμος και η ομάδα είναι ένα, οι αντίπαλοι δεν το αντέχουν και όλα πάνε πρίμα…

*Σπύρο είσαι ψυχάρα. Μακάρι να γίνει ένα θαύμα και να βγεις νικητής παλίκαρε στην μάχη με την σπάνια ασθένεια.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.