ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Σένκεφελντ στο Panathinaikos24.gr: «Είμαστε μια καλή παρέα – Αυτά πρέπει να βελτιώσουμε»

Ο Μπαρτ Σένκεφελντ μίλησε στο Panathinaikos24.gr αμέσως μετά το τέλος του αγώνα με τον Ατρόμητο και έκανε τον δικό του απολογισμό για το πρώτο κομμάτι της σεζόν.

Σένκεφελντ στο Panathinaikos24.gr: «Είμαστε μια καλή παρέα - Αυτά πρέπει να βελτιώσουμε»

Ο Ολλανδός σέντερ μπακ του τριφυλλιού από τα μισά του πρώτου γύρου, που ξεπέρασε τον τραυματισμού του έχει πάρει ξανά φανέλα βασικού και είναι εκ των πρωταγωνιστών του Παναθηναϊκού στην πολύ καλή του πορεία.

Ο Σένκεφελντ αμέσως μετά το τέλος του αγώνα με τον Ατρόμητο μίλησε στο Panathinaikos24.gr και αναφέρθηκε στη νίκη του τριφυλλιού, στη σχέση που έχουν οι παίκτες μεταξύ τους, αλλά και στο τι πρέπει να βελτιώσουν οι πράσινοι.

Αναλυτικά όσα είπε στο Panathinaikos24.gr:

Για το αν ο Παναθηναϊκός βελτιώθηκε στα δύο τελευταία ματς: «Η αλήθεια είναι πως στο ματς με τον Παναιτωλικό εφαρμόσαμε πολύ καλό πρέσινγκ, ενώ με τον Ατρόμητο, αν και παίξαμε για αρκετή ώρα με παίκτη παραπάνω και δεν ήμασταν όσο δημιουργικοί χρειαζόταν στο τέλος φτάσαμε στο στόχο μας. Σε ότι αφορά τη δική του εικόνα δεν είμαι ευχαριστημένος για το σοβαρό λάθος που έκανα και θα μπορούσε να μας έχει στοιχίσει. Επρεπε να είμαι απόλυτα συγκεντρωμένος. Στο τέλος πάντως είμαι ευχαριστημένος που πήραμε αυτές τις δύο νίκες στα τελευταία ματς».

Τρελός, κακό παιδί, αλλά παικταράς: Ο killer- γκολτζής που ήταν ο μεγαλύτερος καημός του καπετάνιου
Τρελός, κακό παιδί, αλλά παικταράς: Ο killer- γκολτζής που ήταν ο μεγαλύτερος καημός του καπετάνιου 97.299 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Για τα στοιχεία που πρέπει να κρατήσει ο Παναθηναϊκός από τον πρώτο γύρο: «Σαν ομάδα, είμαστε μία πολύ καλή παρέα και βοηθάμε όλοι ο ένας τον άλλον. Κάποιες φορές είμαι λίγο σκληρός με τα άλλα παιδιά και φωνάζω στα ματς, όμως ξέρουν πως είμαι πάντα εκεί γι’ αυτούς μέσα κι έξω απ’ το γήπεδο. Το πιο σημαντικό όμως είναι πως πάντα στέκεται στο πλευρό του άλλου. Πάντα».

Για αυτά που πρέπει να διορθώσει ο Παναθηναϊκός: «Πιέζουμε καλά και τις περισσότερες φορές κυριαρχούμε στο παιχνίδι μας. Μόνο ο Ολυμπιακός μας δυσκόλεψε σ’ αυτό που παίζουμε μέσα στο γήπεδο. Αυτό που πρέπει να κάνουμε είναι να δημιουργούμε περισσότερο σε συγκεκριμένα κομμάτια των αγώνων και να τελειώνουμε πιο γρήγορα τα παιχνίδια. Εφόσον τα πετύχουμε δεν θα μπορεί να μας μπλοκάρει κανείς…».

Για το αν θα είναι έτοιμοι οι «πράσινοι» για το δεύτερο μισό που ακολουθεί και αν θα χρειαστεί ενίσχυση: «Θα είμαστε έτοιμοι. Για τα μεταγραφικά ζητήματα δεν μπορώ να πω κάτι εγώ. Αυτά είναι θέματα που χειρίζονται ο προπονητής και το κλαμπ και θα αποφασίσουν το καλύτερο για όλη τ

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.