ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Νικολαΐδης: «Πορεία υπερπρωταθλητισμού ο Παναθηναϊκός- Με έχει εντυπωσιάσει μετά το ματς με τον Ολυμπιακό!»

Με τα καλύτερα λόγια μίλησε για μια ακόμη φορά για τον Παναθηναϊκό του Ιβάν Γιοβάνοβιτς ο Ντέμης Νικολαϊδης.

Νικολαΐδης: «Πορεία υπερπρωταθλητισμού ο Παναθηναϊκός- Με έχει εντυπωσιάσει μετά το ματς με τον Ολυμπιακό!»

Η ΑΕΚ κάνει πορεία πρωταθλητισμού, ο Παναθηναϊκός… υπέρ-πρωταθλητισμού!», είπε και πρόσθεσε: «Χαιρόμαστε για τον Ιωαννίδη. Γενικά για Έλληνες ποδοσφαιριστές, άμα είναι και για σέντερ φορ ακόμα καλύτερα. Με έχει εντυπωσιάσει ο Παναθηναϊκός μετά το ματς με τον Ολυμπιακό. Παίζει καλύτερα, κάνει παραπάνω τελικές. Σαν να κάθισε ο Γιοβάνοβιτς και να είδε τι λείπει από την ομάδα. Δεν ξέρω πώς τα κατάφερε! Έπαιζε μονότερμα τον Ατρόμητο και στο 11ν11. Δικαιούταν το γκολ, δεν πειράζει που ήρθε στο 80′. Έκαναν φοβερό παιχνίδι τα χαφ του».

«Εκεί που μέχρι τον Ολυμπιακό έλεγα πως πρέπει να προσέχει ο Παναθηναϊκός… μάλλον ο Γιοβάνοβιτς ξέρει καλύτερα από εμάς! Στα 2 τελευταία ματς σε σχέση με όλο τον προηγούμενο γύρο είδαμε έναν βελτιωμένο Παναθηναϊκό. Κυριεύτηκε από το άγχος του από το 60′ μέχρι το 70′ κι έπαιζε συνεχώς με σέντρες. Μετά επανήλθε συγκεντρωμένος και βρήκε το γκολ με τον Ιωαννίδη», ανέφερε ο Νικολαΐδης.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.