ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΣΤΟΙΧΗΜΑ

Στοίχημα: Ξεφεύγει το σκορ στο Χάρτλπουλ

Οι στοιχηματικές προτάσεις της ημέρας από το Betarades.gr

Στοίχημα: Ξεφεύγει το σκορ στο Χάρτλπουλ

Μπορεί να μην υπάρχει τεράστιο πλήθος αγώνων στο κουπόνι παμε στοιχημα της Τρίτης (15/11), λίγο πριν να κάνει πρεμιέρα το Μουντιάλ 2022. Ωστόσο, το Betarades.gr εντόπισε προγνωστικό με αξία που έρχεται από το κύπελλο Αγγλίας και την επαναληπτική αναμέτρηση της Χάρτλπουλ με τη Σόλιχαλ Μουρς. Όποια ομάδα κερδίσει προκρίνεται στην επόμενη φάση και το ενδιαφέρον είναι μεγάλο. Πάμε να δούμε, λοιπόν, που ποντάρουμε!

ΜΟΥΝΤΙΑΛ PREDICTOR! Δίνεις ΔΩΡΕΑΝ Προγνωστικά για τους αγώνες Μουντιάλ! Διεκδικείς 2.500€*!

Στη Λιγκ 2 αγωνίζεται η Χάρτλπουλ, που πιο πρόσφατα γνώρισε την ήττα εκτός έδρας από τη Στίβενεϊτζ με 1-0 για το πρωτάθλημα. Δεν κατάφερε έτσι να δώσει συνέχεια στο αήττητο σερί δύο ματς σε όλες τις διοργανώσεις που είχε προηγηθεί. Όσον αφορά τη βαθμολογία, είναι στην προτελευταία θέση και μέσα στη ζώνη του υποβιβασμού, στο -1 από θέση που χαρίζει την παραμονή. Επιπλέον, διαθέτει τη χειρότερη άμυνα της κατηγορίας.

Από την πλευρά της, η Σόλιχαλ Μουρς, που παίζει στη Νάσιοναλ Λιγκ, έχασε μέσα στο γήπεδό της με 0-3 από τη Ντάγκεναμ τελευταία. Αυτή ήταν η δεύτερη συνεχόμενη ήττα της εντός έδρας, δεν κατάφερε να σκοράρει μάλιστα και στα δύο αυτά παιχνίδια. Επιπλέον, είναι το πέμπτο σερί ματς που δεν κερδίζει, μετά από τρεις διαδοχικές ισοπαλίες. Είναι στην 6η θέση στην κατάταξη του πρωταθλήματος, που οδηγεί στα πλέι οφ. Το προηγούμενο παιχνίδι ανάμεσα στις δύο αποψινές αντιπάλους πριν 10 μέρες έληξε 2-2, φαίνεται απίθανο να μην ξεφύγει το σκορ και σήμερα με βάση την αγωνιστική εικόνα τους. Θα επιλέξουμε το Over 2.5 σε απόδοση 1.78.

Δείτε καθημερινά στο Betarades.gr προγνωστικά στοιχήματος για τα σημαντικότερα ματς στο ποδόσφαιρο και σε όλα τα αθλήματα!

21+ | *Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

loading...

READ MORE