ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Μαραγκός στο P24.GR: «Μοναδικό το κίνητρο για να βρεθώ ακόμα μια φορά στη Λεωφόρο μας – Ευχαριστώ την ΠΑΕ και τον πρόεδρο για όσα έχει κάνει για εμένα»!

Ο Σπύρος Μαραγκός αποθεώθηκε από τον κόσμο του Παναθηναϊκού την Κυριακή στην αναμέτρηση με τον Ατρόμητο και μιλώντας αποκλειστικά στο Panathinaikos24.gr, αναφέρθηκε στην εξαιρετική κίνηση της ΠΑΕ, έστειλε το δικό του μήνυμα στον κόσμο της ομάδας και ευχαρίστησε από καρδιάς τον Γιάννη Αλαφούζο για τη συμπαράσταση που δείχνει τόσο σε εκείνον, όσο και στην οικογένειά του.

Μαραγκός στο P24.GR: «Μοναδικό το κίνητρο για να βρεθώ ακόμα μια φορά στη Λεωφόρο μας - Ευχαριστώ την ΠΑΕ και τον πρόεδρο για όσα έχει κάνει για εμένα»!

Την Κυριακή πριν τη σέντρα της αναμέτρησης κόντρα στον Ατρόμητο, η ΠΑΕ Παναθηναϊκός προχώρησε σε μια ξεχωριστή κίνηση, βραβεύοντας για την προσφορά του στο σύλλογο τον Γιόζεφ Βάντσικ, αλλά και τον Σπύρο Μαραγκό.

Δύο «πράσινες» μορφές που άφησαν ανεξίτηλο το πέρασμά του στην ομάδα του «τριφυλλιού» κερδίζοντας τίτλους, διακρίσεις αλλά και το σεβασμό των οπαδών του Παναθηναϊκού.

Ο σπουδαίος Σπύρος Μαραγκός καθηλωμένος σε αναπηρικό καροτσάκι λόγω ενός σοβαρού προβλήματος υγείας που αντιμετωπίζει τα τελευταία χρόνια, δεν έκρυψε τη συγκίνησή του, αποθεώθηκε από όλο το γήπεδο της Λεωφόρου σε μια ιδιαίτερη στιγμή για εκείνον, η οποία έδειξε το μεγαλείο του Παναθηναϊκού.

Αποκλειστικό: Τι λέει ο διαιτητής του ΑΕΚ-Παναθηναϊκός για το πέναλτι στον Κώτσιρα
Αποκλειστικό: Τι λέει ο διαιτητής του ΑΕΚ-Παναθηναϊκός για το πέναλτι στον Κώτσιρα 12.215 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Μιλώντας στο Panathinaikos24.gr, σχολίασε την εξαιρετική κίνηση της «πράσινης» ΠΑΕ, αναφέρθηκε στον κόσμο του Παναθηναϊκού και ευχαρίστησε τον μεγαλομέτοχο, Γιάννη Αλαφούζο που έχει σταθεί δίπλα του σχετικά με το σοβαρό πρόβλημα υγείας που αντιμετωπίζει.

Αναλυτικά όσα είπε:

Πόσο σημαντικό ήταν για σένα αλλά και την ψυχολογία σου, η παρουσία σου στο γήπεδο και η αγάπη που σου έδειξε ο κόσμος του Παναθηναϊκού:

«Για μένα ήταν μια δύσκολη απόφαση να βρεθώ ξανά στη Λεωφόρο μπροστά στον κόσμο μας. Η υγεία μου δεν μου επιτρέπει μετακινήσεις και εξόδους. Όμως το κίνητρο ήταν μοναδικό και ξεπέρασα τον εαυτό μου για να ανταποδώσω στον κόσμο μας την αγάπη και την αναγνώριση που εισπράττω όλα αυτά τα χρόνια. Το όνειρο μου είναι, να δώσει ο Θεός να καταφέρω να μπω και στο νέο μας γήπεδο».

Για την ιδιαίτερη κίνηση της ΠΑΕ Παναθηναϊκός όχι μόνο για τη βράβευση, αλλά για όλο αυτό που βιώνει και τη συμπαράσταση που έχει:

«Θέλω να ευχαριστήσω την ΠΑΕ για όλη την οργάνωση και τον σχεδιασμό που έκανε ώστε να καταφέρω να μεταφερθώ στο γήπεδο. Πίστεψέ με δεν ήταν καθόλου εύκολο. Όλα αυτά τα χρόνια μου προσφέρουν απεριόριστη στήριξη σε ό,τι χρειαστώ. Με κάνουν να αισθάνομαι πως είμαι ακόμη και σήμερα μέλος αυτής της μοναδικής οικογένειας που λέγεται Παναθηναϊκός. Η βράβευση μου ήταν για μένα τιμή μεγάλη».

Ένα μήνυμα στον κόσμο της ομάδας και μια ευχή: 

«Χαίρομαι που ο κόσμος επέστρεψε μαζικά δίπλα στην ομάδα. Θέλω να σας δώσω ένα μήνυμα σε όλα αυτά τα παιδιά που ακολουθούν παντού τον Παναθηναϊκό.

Παιδιά εύχομαι ο Θεός να σας χαρίζει το υπέρτατο αγαθό την υγεία σας. Δυστυχώς κι εγώ το κατάλαβα με σκληρό τρόπο. Να τραγουδάτε και να στηρίζετε την ομάδα μας όπως μόνο εσείς ξέρετε. Να σέβεστε τον αντίπαλο, και να μη φτάσετε ποτέ στο σημείο εσείς να καταριέστε ανθρώπους και οικογένειες όπως είδαμε πρόσφατα σε αγώνα στη Λιβαδειά. Γιατί εμείς είμαστε ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ και αυτή είναι η ταυτότητα και η κληρονομιά μας».

Για τον Γιάννη Αλαφούζο:

«Ο Προέδρος κ. Γιάννης Αλαφούζος είναι για μένα ένας Άνθρωπος με το Α κεφαλαίο. Τον γνώρισα μία μοναδική φορά όταν ήμουν με το Μαρίνο στο προπονητικό team. Μου έχει σταθεί απεριόριστα με έναν ανιδιοτελή τρόπο που δείχνει το μεγαλείο της ψυχής του. Εύχομαι να έρθει η στιγμή που ο κόσμος θα του αποδώσει τον σεβασμό που του αναλογεί. Ναι περάσαμε πολύ δύσκολα χρόνια, όμως πλέον το μέλλον ανήκει στον Παναθηναικό μας. Είμαι βέβαιος πως είναι αυτός, που θα οδηγήσει ξανά την ομάδα στη κορυφή».

Για τον Ατρόμητο που βράβευσε και εκείνος με τη σειρά του, τον άλλοτε σπουδαίο Έλληνα μέσο: «Θα ήθελα να ευχαριστήσω την ΠΑΕ Ατρόμητος και τον Γιάννη Αγγελόπουλο για την κίνηση στη χθεσινή βράβευση μου. Γιατί πραγματικά είναι σπουδαίο να ξέρεις πως σε σέβεται και σε αναγνωρίζει ο αντίπαλος…».

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.