ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Μπάσκετ

Για τη νίκη – πρόκριση κόντρα στην Λουμπλίν

Η ομάδα μπάσκετ των Γυναικών υποδέχεται την Λουμπλίν (20:00,PAO TV) στον «Αγ. Θωμά» και θέλει τη νίκη προκειμένου να κάνει το 4 στα 4 και να πάρει την πρόκριση στο Eurocup.

Για τη νίκη - πρόκριση κόντρα στην Λουμπλίν

Το πιο αποφασιστικό «βήμα» για να πάρει την πρόκριση στην επόμενη φάση του EuroCup Γυναικών θέλει να κάνει απόψε ο Παναθηναϊκός που φιλοξενεί στο κλειστό του Αγίου Θωμά στο Μαρούσι την Λουμπλίν για την 4η αγωνιστική της φάσης των Ομίλων (20:00, PAO TV και Live Streaming).

Οι «πράσινες» μέχρι στιγμές μετρούν τρείς νίκες σε ισάριθμα παιχνίδια στη διοργάνωση. Ως εκ τούτου με νίκη στο σημερινό παιχνίδι το «τριφύλλι» ουσιαστικά θα είναι στην επόμενη φάση.

Θυμίζουμε πως στο πρώτο παιχνίδι, στη Πολωνία η ομάδα της Ελένης Καπογιάννη παίζοντας εξαιρετική άμυνα, είχε επικρατήσει στης σημερινής της αντιπάλου με 38-51.

Χτύπημα Γιαννακόπουλου με Ναν!
Χτύπημα Γιαννακόπουλου με Ναν! 46.338 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.