ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Επικαιρότητα

Αγόρασε δύο ραδιοφωνικούς σταθμούς ο Αλαφούζος

Ο Γιάννης Αλαφούζος αγόρασε δύο ραδιοφωνικούς σταθμούς.

Αγόρασε δύο ραδιοφωνικούς σταθμούς ο Αλαφούζος

Οι διαπραγματεύσεις του με τον Νίκο Μπιλίρη και τον Αντώνη Ανδρικάκη για τα ραδιόφωνά τους, έχουν αίσιο τέλος μια και επήλθε συμφωνία ανάμεσα στις δύο πλευρές. Ετσι, τις επόμενες ημέρες ο Μέντα 88 και ο Pepper 96.6, δύο δημιουργήματα του Νίκου Μωραϊτη και του Γιώργου Μουχταρίδη αντίστοιχα, καταλήγουν στον όμιλο ΣΚΑΪ. Στον Μέντα 88 αρχικά φουλ δουλειά είχε κάνει και η Μαργαρίτα Μυτιληναίου.

Πλέον ο μιντιακός όμιλος του Νέου Φαλήρου θα αριθμεί 5 ραδιόφωνα. Τον ενημερωτικό ΣΚΑΪ 100.3, τον αθλητικό bwinΣΠΟΡ FM 94.6, τον «έντεχνο» Μέντα 88, τον «εναλλακτικό» Pepper 96.6 και τον 104 FM, που εξαγοράστηκε το περασμένο καλοκαίρι από τον Μένιο Φουρθιώτη και προς το παρόν παραμένει αναξιοποίητος.

Να δούμε πως θα είναι στη νέα εποχή ο Μέντα 88 και ο Pepper 96.6, δύο επιτυχημένα ραδιόφωνα στο είδος τους.

Δημοσκόπηση που ανατρέπει τα πάντα: Το χειρότερο σενάριο για τη Νέα Δημοκρατία!
Δημοσκόπηση που ανατρέπει τα πάντα: Το χειρότερο σενάριο για τη Νέα Δημοκρατία! 2.312 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Πηγή: e-tetradio

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.