ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Η σπίθα άναψε, ο κόσμος έγινε “ένα” με την ομάδα κι αυτό είναι το πρώτο σημαντικό κέρδος!

Αποπνέει ξανά υγεία ο Παναθηναϊκός οργανισμός!

Η σπίθα άναψε, ο κόσμος έγινε

Ο εντυπωσιακός πρώτος γύρος του Παναθηναϊκού, το 12/13, η κορυφή της βαθμολογίας και το +8 από τη δεύτερη ΑΕΚ και +12 από Ολυμπιακό και ΠΑΟΚ, έχουν φέρει ξανά μια… πρώτη κανονικότητα στο «τριφύλλι» που έπειτα από χρόνια κάνει πρωταθλητισμό και μπορεί να κοιτάζει ψηλότερα.

Μπορεί ακόμη να υπάρχει δρόμος και στην ομάδα να γνωρίζουν πολύ καλά ότι έχουν μπροστά τους να δώσουν μια μεγάλη μάχη, αλλά ένα πρώτο κέρδος – πέρα από τα αγωνιστικά κατορθώματα- δεν είναι άλλο από το γεγονός ότι οι «πράσινοι» άναψαν ξανά τη σπίθα στον κόσμο τους!

Κάθε ματς στη Λεωφόρο στον πρώτο γύρο ήταν και μια γιορτή! Με συνεχόμενα sold out σε χρόνο ρεκόρ, με φανταστική ατμόσφαιρα στο «Απόστολος Νικολαΐδης» από τους οπαδούς και με τους παίκτες να κάνουν στο γήπεδο αυτά που πρέπει, το κλίμα στον Παναθηναϊκό οργανισμό είναι κάτι παραπάνω εξαιρετικό.

Mπερνάρ:  «Θέλω να επιστρέψω σπίτι μου, αλλά πρώτα θέλω το πρωτάθλημα με τον Παναθηναϊκό»
Mπερνάρ: «Θέλω να επιστρέψω σπίτι μου, αλλά πρώτα θέλω το πρωτάθλημα με τον Παναθηναϊκό» 10.214 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Η θετική ενέργεια έχει κάνει ξανά την εμφάνισή της στον Σύλλογο, με τον Ιβάν Γιοβάνοβιτς τους ποδοσφαιριστές και τους ανθρώπους του κλαμπ να κερδίζουν ξανά τον κόσμο και να ευελπιστούν σε ακόμη καλύτερες ημέρες.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

loading...