ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Νικολογιάννης: «Έτσι θα αξιοποιήσει τα φιλικά ο Γιοβάνοβιτς – Δεν έχει καταλήξει ακόμα σε παίκτες»

Ο Τάσος Νικολογιάννης αναφέρθηκε μέσω του bwinΣΠΟΡ FM στο πλάνο του Ιβάν Γιοβάνοβιτς για τα φιλικά ματς που θα δώσει ο Παναθηναϊκός στην Κύπρο, αλλά και στα μεταγραφικά που ακόμα δεν έχουν εξέλιξη.

Νικολογιάννης: «Έτσι θα αξιοποιήσει τα φιλικά ο Γιοβάνοβιτς – Δεν έχει καταλήξει ακόμα σε παίκτες»

«Υπάρχει άδεια στον Παναθηναϊκό, την επόμενη Τρίτη το πρωί θα κάνουν άπαντες τεστ για τον κορονοϊό και το απόγευμα θα κάνουν προπόνηση. Να πω επίσης ότι οι διεθνείς παίρνουν άδεια όλη την ερχόμενη εβδομάδα, δηλαδή θα επιστρέψουν στις 28 Νοέμβρη που θα φύγει η ομάδα για την Κύπρο. Αυτό που θέλει στα τρία φιλικά εκεί ο Γιοβάνοβιτς είναι να εντάξει τους νέους παίκτες και να πάρουν χρόνο συμμετοχής όσοι δεν είχαν έως τώρα», είπε μεταξύ άλλων.

Ο ρεπόρτερ του σταθμού τόνισε ότι ο Γιοβάνοβιτς δεν έχει βρει παίκτες να πει «μου αρέσουν αυτοί» και να αρχίσουν οι διαπραγματεύσεις μαζί τους από πλευράς «τριφυλλιού», αλλά βλέπει ήδη με στόχο να μην καθυστερήσει τις μεταγραφές που έχει άμεσα ανάγκη, σε εξτρέμ και χαφ σε πρώτη φάση.

Ενώ ο Νικολογιάννης αναφέρθηκε στην απόδοση των τριών διεθνών Σλοβένων του Παναθηναϊκού που έπαιξαν κόντρα στην Ρουμανία χθες. Παράλληλα, μιλώντας για την πιθανότητα απόκτησης του Κρίστενσεν, επισήμανε ότι αποτελεί μια καλή περίπτωση με μεταπωλητική αξία για τους «πράσινους», αλλά αγωνίζεται στο 6-8 κυρίως, οπότε δεν έχει προτεραιότητα.

Το μαρς – πέναλτι που δεν έδωσε ο Γάλλος διαιτητής υπέρ του Παναθηναϊκού (vid)
Το μαρς – πέναλτι που δεν έδωσε ο Γάλλος διαιτητής υπέρ του Παναθηναϊκού (vid) 6.829 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.