ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Επικαιρότητα

Μουντιάλ: Γιατί στον ΑΝΤ1 και γιατί συνδρομητικά

Μια απαραίτητη υπενθύμιση για… ό,τι έρχεται από την Κυριακή στις οθόνες μας.

Μουντιάλ: Γιατί στον ΑΝΤ1 και γιατί συνδρομητικά

Σέντρα την Κυριακή 20 Νοεμβρίου στο 22ο Παγκόσμιο Κύπελλο στην ιστορία, ένα τουρνουά που έχει αρκετές πρωτιές ήδη.Είναι το πρώτο που διεξάγεται… χειμώνα, είναι το πρώτο που διοργανώνεται από μια τόσο μικρή γεωγραφικά χώρα (το Κατάρ), είναι το πρώτο που φιλοξενείται σε μουσουλμανική χώρα, εν Ελλάδι είναι το πρώτο που δεν μεταδίδεται από την ΕΡΤ και είναι το πρώτο που μεταδίδεται από ιδιωτικό κανάλι. Και όχι μόνο αυτό…

Αναλυτικά εδώ

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.